• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam akşam şoklara girdim

Canım git yarın kırtasiyeden iyi bir düdük al. Bir daha o şekilde gördüğünde gizlenerek var gücünle düdüğü çal dikkatlerini çekene kadar, bir iki düdük sesinin yalnızca kendi icraatları sırasında çaldığını duyduklarına ister istemez izlendiklerini fark eder dahası civarda bir sapık olduğunu sandıklarından perdeleri çekiverirler. Ha yok alenen sapıklarsa teşhirden hoşlanıyorlarsa o halde gideceğin merci belli...
:KK70:Farkli bir cozum sekli canim ama dudugun sesini duyan cama firlarsa herkeste o manzarayi gormus olur boylece

:KK57: yuh artık ya. muhtemelen başkaları da görmüştür, mahalleye canlı yayın.
tam yemek saati insanlar evlerinde, çoluk çocuk ayakta.
kazık kadar insanlar görünüp görünmeyeceğini bilmezler mi, tamamen teşhircilik.
Aynen simdi aklima takilan acaba esimde daha onceden fark ettide ben gormiyim diye bana soylemiyo mu ki sizce sorsam mi

Teşhirciliğin kişisel özgürlük alanına girdiğini sanmıyorum.
Bu şekilde devam ederse polisten uyarı cezası almalarını sağlayabilirsin.

Sürekli oluyorsa apartman görevlisi vs bir şey yok mu eşiniz söylesin hangi apartmansa onun görevlisine. uygun bir dille tabii. ya da bir defalık bir şeyse boşverin tabii
Ben perdenin kenarı incecik açık olsa acaba karşılardan görürler mi vehim ediyorum millet ne rahat

Canım git yarın kırtasiyeden iyi bir düdük al. Bir daha o şekilde gördüğünde gizlenerek var gücünle düdüğü çal dikkatlerini çekene kadar, bir iki düdük sesinin yalnızca kendi icraatları sırasında çaldığını duyduklarına ister istemez izlendiklerini fark eder dahası civarda bir sapık olduğunu sandıklarından perdeleri çekiverirler. Ha yok alenen sapıklarsa teşhirden hoşlanıyorlarsa o halde gideceğin merci belli...
Allahım ne cin fikirli kadınlar var güldürdünüz beni :-):KK48::KK48::KK48:

sormayın, görmediyse de göstermeyin, bu durumu dışardan gören göz olmak iğrenç.
bildiğim kadarıyla şikayete açık bir durum. teşhir ve tacize giriyor, şikayet edilirse aile mahkemesi bakıyor.

Ay benim oturduğum yerde evler çok yakın birbirine
Gece wcye kalktım
Bir ses, dedim birine bir şey oldu
Sonradan dank etti ki kadın sesi bildiğin orgazm sesi
"ahh, ahhhh" :KK57:
Dedim rüya mı görüyorum baya da dinledim :KK70:

Ertesi gün apartmanda bir yazı "lütfen erotik sesler çıkarmayınız" tarzında koptum :KK70::KK70::KK70:

Gece wcye kalktım
Sonradan dank etti ki kadın sesi bildiğin orgazm sesi

Ertesi gün apartmanda bir yazı "lütfen erotik sesler çıkarmayınız" tarzında koptum :KK70::KK70::KK70:
iyimiş :):)
sevişenede yazık dinleyene de :)

Gece wcye kalktım
Sonradan dank etti ki kadın sesi bildiğin

Apartmandaki yazi orjinalmis gercekten alenen yazmislar yani :KK53: birde cam acikken o sesler nasil cikarilir yahu camlar kapaliyken bile alta uste gidiyo ses simdiki evlerde duvarlar ince illaki gider, gerci boyle insanlarin umrundami birak ses duymayi insana gosteriyorlar bile.

Hiç işiniz yok hemen ay kk ya yazayım mı dediniz ya nasıl görünüyor onu çözemedim o kadar nasıl karşıya karşıya oluyorkimse de ışıo açık alebi yapmaz ama karanlık olduğu için balkonu farketmemiş olabilirler ya da o saatte çıkacağınızı düşünmemişlerdir ani gelişmiştir ama yatakta yatan insankar pencereden nasık gözükür

He cıbıllarmış Kova hatunum:KK53: Allah iyiliğini versin kız:KK19:
Kıh kıh valla açıkta olana bakarım, vallaha sapık falan da değilim de böyle aykırı durumlarda rahat olamıyorum dedektif merakı baş gösteriyor:KK53:
Benimde aklim orda ama nefsime hakim olup gunaha girmemeye calisiyorum canim :KK51:

iyimiş :):)
sevişenede yazık dinleyene de :)

hiç olan var olmayan var yav biz çişe kalkıyoruz adamlar sevişmeye :27:

Apartmandaki yazi orjinalmis gercekten alenen yazmislar yani :KK53: birde cam acikken o sesler nasil cikarilir yahu camlar kapaliyken bile alta uste gidiyo ses simdiki evlerde duvarlar ince illaki gider, gerci boyle insanlarin umrundami birak ses duymayi insana gosteriyorlar bile.

sen de git kapılarına yapıştır istersen :KK70:
gece ya duymayız sandılar zaar :27:

Back
X