akşam bulantıları kızlar ßir ßakın..

19KasimBhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
574
6
96
İstanbul
Kızlar merhaba benim hamilelik belirtilerim bir değişik akşamları sırtım ve belim çok ağrıyor acaip halsizleşiyorum ve midem çok yanıyor sabah uyandığımda ise yeniden doğmuş gibi oluyorum yaklaşık 10 gündür her gün bu durum böyle .Bulantıların sabah olması gerekmiyor mu??yorumlarınızı bekliyorum..

Kızlar merhaba benim hamilelik belirtilerim bir değişik akşamları sırtım ve belim çok ağrıyor acaip halsizleşiyorum ve midem çok yanıyor sabah uyandığımda ise yeniden doğmuş gibi oluyorum yaklaşık 10 gündür her gün bu durum böyle .Bulantıların sabah olması gerekmiyor mu??yorumlarınızı bekliyorum..

merhaba bahar sabahta oluyor akşamda bende de aynı şekercim. yemek aralarını azalt etkisi oluyor ne kadar sıklıkta birşeyler yiyorsun

canım kısıden kısıye degısır benımde bulantılarım aksam yemegınden sonra olurdu...normal ..

Canım acıkmadan dolayı oluyor olabilir..Benimde oluyor hemen ekmek atıyorum ağzıma.
Hınzır hiç boş bırakmıyor..
:emir_bebek:

baharcım ne kadarlık hamişsin aynı şeyler bende var bide aksamları acaip bi gaz sıkıntısı yasıyorum midede ekşime ne yapacam sasırdım sık sıkta yerim halbuki boş kalmak ne mümkün

Kızlar bayat ekmek midenin asitini,ekşiliğini alıyor.
Evde bir önceki günün ekmeğinden birazcık bulundurun..Az mideniz bulansa hemen zeytinle katık edip atın ağzınıza..
Gerçi ben biraz abartıyorum..Oturup ciddi ciddi yiyorum o zeytinle ekmeği:utangac:

Kızlar bayat ekmek midenin asitini,ekşiliğini alıyor.
Evde bir önceki günün ekmeğinden birazcık bulundurun..Az mideniz bulansa hemen zeytinle katık edip atın ağzınıza..
Gerçi ben biraz abartıyorum..Oturup ciddi ciddi yiyorum o zeytinle ekmeği:utangac:

ay şekercim ben de aynı doymuyorum haftalardır doymak bilmedim sinirlenmeye başladım artık.gece aç gündüz aç kocam bakıyor garip garip ne olacak bizim hatunun hali diyorrrr

Yeyin bakalım can boğazdan gelir..Can dedim ayy erkek mi olcak bebişler :)))
Geçmiş olsun, inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız yavrularınızı.Darısı ben gibi bekleyenlere olsun..

benim hep sabahları olurdu uyanmak istemezdim su içsem su çıkardı 12den sonra ii olurdum bide ter kokusu falann kötü ederdi benii

merhaba bahar sabahta oluyor akşamda bende de aynı şekercim. yemek aralarını azalt etkisi oluyor ne kadar sıklıkta birşeyler yiyorsun

canım merhaba yeni gördüm yorumunu bende akşamları felaket oluyor ya sabahları ise tık yok..Ben çalıştığım için günde 3 öğün yiyorum mecburen akşam eve geldiğimde ise meyva yiyorum..aCaba etkilermi bulantıları bu şekilde olması?

baharcım ne kadarlık hamişsin aynı şeyler bende var bide aksamları acaip bi gaz sıkıntısı yasıyorum midede ekşime ne yapacam sasırdım sık sıkta yerim halbuki boş kalmak ne mümkün

canım ben 10 haftalık hamişİm benimde gaz problemim çok oluyor ya valla ben yemekleri de kaçırmıyorum ama kiloda aldım neden anlamıyorum kafamçokkarıştı

Bahar Bunlar Hamişlikten Birde Hamiş Olmadan Kilo Alanalr Gaz Sancisi çekenler Ne Yapsinnnnnnn.....

Bu Arada Aysonu Kizlarina Gelmiyon Hiççççççç Hamiş Oldun Bizi Unuttun Heeeeeeeeeeeeee

canım bendede aynı sorun vardı aksam baslardı bulantılarım sabah olunca yeni doğmus gibi hiç sabah bulantısı cekmedım hep aksamdı bende bulanmaması için sürekli zeytin ekmek yerdim cokta kilo aldım dikkat et az az sık sık ye fazla bulantın olmaz

kızlar sizce hamişmiyim ama yılbası gecesi teste negatif çıkmıştı ama 1 2 haftadır mide yanması haifi bulantı sırt ve bel agrısı şiddetli. uyku hali öğlen sonu ve akşamları.. şuandada akıntı var. sizce neden dir fazla heves etmek istemiyorumm :(((( ama çok istiyoruz 1,5 yıldır olmuyorr dua edinde hamile olmuş olayım hayırlısı ile.

test yap canım.söylediklerin hamilelik belirtisi ama benimhep midem yandığı için anlamamıştım.bu arada bende 8+5 hamileyim 3 haftadır sabahları artık yataktan kalkmak istemiyorum gözümü açıyorum hemen wc ye.ee tabi günün ilerleyen dakakalarında kötü koku sevmediğim yiyecek vb.. şeyler karşıma çıkarsa hiç affetmiyyorum bütün mide boşalıyor.sonra tekrar takviye.ne yapalım.benim bide en büyük problem tansiyon düşük 9-5 civarlarında ee bu da baş dönmesi yapıo başının dönünce midende bulanıyor ne oluyor bütün zorla sırf bebek için yediğim gıdalar bi işe yaramıyor.zor ama değer bebeğim için.

test yap canım.söylediklerin hamilelik belirtisi ama benimhep midem yandığı için anlamamıştım.bu arada bende 8+5 hamileyim 3 haftadır sabahları artık yataktan kalkmak istemiyorum gözümü açıyorum hemen wc ye.ee tabi günün ilerleyen dakakalarında kötü koku sevmediğim yiyecek vb.. şeyler karşıma çıkarsa hiç affetmiyyorum bütün mide boşalıyor.sonra tekrar takviye.ne yapalım.benim bide en büyük problem tansiyon düşük 9-5 civarlarında ee bu da baş dönmesi yapıo başının dönünce midende bulanıyor ne oluyor bütün zorla sırf bebek için yediğim gıdalar bi işe yaramıyor.zor ama değer bebeğim için.

sence çıkarmı teste henüz 1 gün geçti ama

benim 3 gün vardı çıkmiştı.ama çıkmazsada üzülme beklersin yine biraz sonra tekrar yaparsın.ama yinede bence yap sen:)))))

Back
X