Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
millet gider mersine.. ben giderim tersine hesabı :)) sabah bulantı yok.. gündüz çok hafif.. ama akşam oldumu başlıyo şiddetli bulantı .. çok merak ediyorum var mı benim gibi diye :)
olur canım olur 6,5 ay 24 saat bulantı çektim.kafamı kaldıramadım yataktan çıkamadım.şimdi de günün değişik zamanlarında oluyor.herkesin farklı farrklı..
Bende aynen senin gibiydim canım.İlk haftalar hiçbirşeyim yoktu.9-10.haftalarda başladı sabah ve gün içinde çok iyiydim ama akşam oldu mu mahfoluyordum.Beyaz leblebide buldum çözümü...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle :)
benimde aynen senin gibi 14. haftaya kadar devam etti gündüz yok denecek kadar az bulantı ama
akşam gece oldumu 5- 6 defa istifra ama geçti sonra işte sana tavsiyem mideni boş bırakmamaya çalış ...
benim sabah ve akşamları yoğundu.sabah öğleye kadar hafifliyordu.öğleden sonra akşama kadar artıyordu ve akşam kusmalarımla nirvanaya eriyordu. geceleri kalkıp kalkıp kustuğum oldu. ve de kusacak olduktan sonra hiç bişi iyi gelmiyor maalesef.çekiyosun işte.
Benim de aynen senin gibi akşamları 5-6 kereyi bulan kusmalarım oluyordu. 14. haftama girdim biraz azaldı kusmalarım. Ama koku hassasiyetim hat safhada parfüm, yemek, sigara ne olursa olsun bişeyler koktuğunda soluğu banyoda alıyorum..
Bir ben mi öğleden sonra ve akşamları böyle oluyorum diyordum :) iyi normalmiş sanırım. Peki akşam bulantısı olanlar kız mı bebek oldu erkek mi? biliyorum buna göre değişmez ama :)