• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam bulantıları yaşayan var mı ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.215
7.022
398
Sabahları sadece hafif bulantı akşam da yoğun bulantı olurdu dün gece 3 kez istifra etmek için kalktım mahvoldum daha 5.haftaya yeni girdim önceki hamileliğimde hiç bulantım olmadı bunda mahvoldum mahvolmaya razıyım o iyi olsun ❤ neden sabah değil de gece oluyor ki ?

Sabahları sadece hafif bulantı akşam da yoğun bulantı olurdu dün gece 3 kez istifra etmek için kalktım mahvoldum daha 5.haftaya yeni girdim önceki hamileliğimde hiç bulantım olmadı bunda mahvoldum mahvolmaya razıyım o iyi olsun ❤ neden sabah değil de gece oluyor ki ?
Benim de bulantım gece 12den başlıyor sabah kahvaltı yapana kadar devam ediyor doktor normal dedi

Benimde gündüz rahat olurdum gece hiç uyutmazdı mide bulantısı, yanması hafta ilerledikçe daha aza iniyor

Bir elimde marul bir elimde salata koltugumun altına da elmayı yerleştirip geziyorum gün boyu gören olsa ne kadar ac gözlü der ama mide bulantısını bastırmak için tas deseler kemirecem valla dediginiz gibi akşamları daha fena eşim kapidayken kazağını cikartiriyorm parfüm kokusu beni mahvediyor maalesef marul ve salata tek destekçim tavsiye ederim 😃

Bende kızımda böyleydim uykudan uyanır kusardım mahvederdi beni. Şuan öyle bi durum yok allahtan. Sizin öncekinin cinsiyeti neydi acaba?

Back
X