• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

rapisa

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
5.580
1.680
773
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum

Son düzenleme:
merhabalar.. ilk önce iş için rica edicem sizden, ne zaman güzel bir işe gireceğim? babamın da yeni bir iş ihtimali var, olacak mı ve hayırlı mı?
bunların dışında bakabilirseniz şayet maneviyat(aşk, dostluk vs.) için genel olarak rica edicem. teşekkürler :)

Arkadaşla Mübarek Ramazan ayında şeytanlar bağlanırmış
bu fal işleri de şeytanın işi değil mi

Benim falima bakabilir misiniz

hayal ettiğin olmasını istediğin şeyler oluyor hem şuan istediklerini başarıyorsun hemde uzun vadede olmasını istediğin şeyler de olacak.iyimser gelecekle ilgili doğru tahminler yapabilen birisin.hem iş hem aşk hayatında mutlu bir dönemdesin.şanslısın mutlusun.fakat hayatında eskiden yaşadığın bir ilişkiyi canlandırma gibi bir durum olursa o zaman mutsuz ve şuanki mutluluğunun zıttı mutsuz bir yaşamın olabilir o yüzden geçmişteki geçmişte kalmalı.intikam almak istediğin bir olay var ve eğer sen bu yönde gidersen bu senin zararına olacak.sonuç olarak sen ilişkinde doğru seçimi yapacaksın belki istediğin şey olmayacak sonuç sende hayal kırıklığı yaşatsada sen doğru olanı yapacaksın

canım banada bakar mısın?
eski sevgilimle düzelebilicek miyim buraya geliyoda 2 3 günlüğüne görüşür müyüz sence? ayrılalı 10 gün oldu..bide ben ingilizce sınavına giricem acaba geçebilicek miyim?

Bir özellik vermiyormuyuz.Bana da bakabilir misin?

hayatında atacağın büyük bir adım seni mutlu edecek bu adım hayatına yenilik katacak ve bunu sen çabalayarak başaracaksın yada şuan başarıyorsun.fakat bazı olumsuzluklar yaşayabilirsin iç münakaşaların,kıskançlığın bu başarını olumsuz etkileyebilir dikkatli olmalısın.iş çevrende senin başarını kıskanan kişiler olabilir biraz dikkatli olursan bunları farkedebilirsin. geçmişte yaptığın hatalarını kabul etmiyorsun hatalı davranıyorsun bu sana ilişkilerinde olumsuz yansıyor

merhabalar.. ilk önce iş için rica edicem sizden, ne zaman güzel bir işe gireceğim? babamın da yeni bir iş ihtimali var, olacak mı ve hayırlı mı?
bunların dışında bakabilirseniz şayet maneviyat(aşk, dostluk vs.) için genel olarak rica edicem. teşekkürler :)

ileriye yönelik önemli bir adım atmışsın.başarılı olmaman için bir sebep yok fakat işlerinde ve ilişkinde bencilce davranmamalısın. hayatında önemli bir değişiklik olacak ve sen elinden geleni yaparsan başaracaksın. ve belkide bu işle ilgili cesur bir sevgilin olacak masum bir aşk yaşayacaksın belkide bu aşkın verdiği güçle daha cesur ve başarılı olacaksın
ne güzel çıkmış kartın :)
bana da bakabilir misin lütfen aşk ve iş için

diğer topikte de yazmıştım...melek kartı açtım sana + benim hissiyatım tabi:34:

sende bir durum olduğunu sezdim...şöyleki konu senden bağımsız ama tamamen seni kapsıyor

başka kişinin kararı ile yön veriyorsun ilgili konuya...

ve kartın diyor ki: Hafifle , senin hakkında verilen karar çok doğru bir karar olucaktır...

hayatında atacağın büyük bir adım seni mutlu edecek bu adım hayatına yenilik katacak ve bunu sen çabalayarak başaracaksın yada şuan başarıyorsun.fakat bazı olumsuzluklar yaşayabilirsin iç münakaşaların,kıskançlığın bu başarını olumsuz etkileyebilir dikkatli olmalısın.iş çevrende senin başarını kıskanan kişiler olabilir biraz dikkatli olursan bunları farkedebilirsin. geçmişte yaptığın hatalarını kabul etmiyorsun hatalı davranıyorsun bu sana ilişkilerinde olumsuz yansıyor

henüz evdeyim çalışmıyorum çok teşekkürler.. bekliyorum o günleri.. :) o münakaşalar bitmiyor maalesef, olumsuzluk yaratan kişileri de takıyorum..
babam içinde rica etmiştim şayet bakabilirseniz, bir iş durumu var olacak mı?

selam :)

yanlış anlama ama bir şey söylemek istiyorum.
ben uzun yıllardan beri fal bakıyorum.
zaten topiğimde var. tarot fazla his gerektiren bir şey o kişinin bazı bilgilerini alıp yoğunlaşıp bakmalısın.
sadece soru soru sormuş arkadaşlar öyle bakıyorsun ondan söyleme gereği duydum.
sadece tecrübe olarak söylüyorum, tabi ki his senin düşünce senin istediğin gibi yap.
yeni yeni başlamışsın ya sadece ufak bir tavsiye.

:34:

Son düzenleme:
Back
X