Akşam test yaptım arkadaşlar ilk başta baya silikti şimdi belirdi sizce varmı?

Beyzam

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2023
37
6
6
21
IMG-20230207-WA0010.webp

Pozitif gibi duruyor hayırlı olsun😀ama o çizgi niye öyle dağılmış ki çok mu damlattınız

Çok dagilmis hata olabilir ne sevinin ne uzulun derim elinizde baska var ise sabah ilk idrarla yapin Allah gonlunuze göre versin insallah 🤗

Test hatalı gibi tekrar yapın 2 damla damlatsaniz yeter bence çok dağılmış çünkü

15 dakika içerisinde çıkan testler doğru sonuç verir bekleyen testlerde kuruma çizgisi oluşur . Bide testinizdeki çizgiler çok dağıldığı için net bir sonuç gözükmüyor kuruma çizgisimi pozitifmi anlamayadım sabah ilk idrarla deneyin derim. Allah gönlünüze göre versin..🫢

Sabah yine test yaptım çift çizgi çıkmadı niye böyle oldu anlamadım😔 ilk yaptigimda olumlu şimdi olumsuz

ilk test de dağılma olmuş bozukta olabilir. moralinizi bozmayın gecikme olumca tekrar edin testi

Test bozuk zaten soldaki kontrol çizgisi gibi bi çizgi çıkmalı bu çizgi değil boya dağılmış. güvenilir bi test daha alın yapın

Bilmiyorum hiç çizgi yok silik vs değil. Ablamda belki yeni hamilesindie o yüzden ilk bastakinde öyle az bı çizgi çıkmıştır dedi daha önce başına gelen vatmi

Arkadaşlar Sabah test yaptım çok silik bir çizgi çıktı

Eklentiler

• IMG-20230222-WA0001.webp
    IMG-20230222-WA0001.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 49
Tek çizginin de silik çıkmasının bir sebebi var mı ? Hamile değilsek bile tek çizginin belirgin olması gerekmez mi?

Back
X