Akşam test yaptım pozitif çıktı hamilemiyim

tugbaaygdu12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
5
7
1
27
Adetin bir hafta gecikti merak edip test yaptım akşamı bekleyemedim testim pozitif çıktı 2 tane test yaptım hızlı gebelik ve normal ikisinde de 2 çizgi net bir şekilde gözüküyor sizce hamile miyim

1 hafta gecikmeyle alınan çift çizgi doğrudur. Kanda da görürsünüz.

Merhaba, siz tam kaç haftalıksınız acaba? Doktor kontrollerınız nasıl geçti? Kalp atışı duydunuzmu?
Merhaba, standart hesaplamaya göre yani son adet tarihine göre 5 haftalık ama döllenme tarihine göre en fazla 3 haftalık gebeliğim. Kontrolüm cuma günü. Beta yeterince yükselmeden kese görme veya kalp atışı için cok erken olur dedi doktor. Bugün lekelenmem oldu progestan başlattı hemen. Endişeyle bekliyorum

Cok gecmis olsun belki yerlesme lekelenmesidir hemen endiselenmeyin ama siz yine de ilacinizi aksatmadan kullanin ve bol su icip istirahat edin. Insallah biseycik olmaz Cuma gittiginizde kese gorunur artik bence. Benim tam 5 haftalikken gorundu kese. Dunde kalp atisini duyduk cok sukur insallah sizede duymayi nasip etsin rabbim. Bu arada ben de tam 7 haftaligim

Çok sevindim sizin adınıza O sesi duyunca hissettiğiniz mükemmelbir duygu hissetmiş olmalısınız Inşallah ben de güzel haberle gelirim yarın. Sağlıcakla kavuşalım bebikkolarımıza

Çok sevindim sizin adınıza O sesi duyunca hissettiğiniz mükemmelbir duygu hissetmiş olmalısınız Inşallah ben de güzel haberle gelirim yarın. Sağlıcakla kavuşalım bebikkolarımıza
Aynen cok essiz bir duygu. RABBIm dileyen herkese nasip etsin guzel haberlerinizi bekliyorum amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…