- 7 Ekim 2022
- 5
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi tugbaaygdu12
Adetin bir hafta gecikti merak edip test yaptım akşamı bekleyemedim testim pozitif çıktı 2 tane test yaptım hızlı gebelik ve normal ikisinde de 2 çizgi net bir şekilde gözüküyor sizce hamile miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah yaptım gene çift çizgi çıktı inşallah hamileyimdir kan testi vermeye gitcem bakalım sonuç ne olacak çok teşekkür ederimBizce hamilesin tebrikler![]()
1 hafta gecikmeyle alınan çift çizgi doğrudur. Kanda da görür
Hamileymişim 3 haftalık1 hafta gecikmeyle alınan çift çizgi doğrudur. Kanda da görürsünüz.
Hayırlı olsun, sağlıcakla gelsin bebişinizHamileymişim 3 haftalık![]()
Hayırlı olsunnnnHamileymişim 3 haftalık![]()
Degerimi tam olarak bilmiyorum telefonla bilgilendirme sağladılar hafta içi kontrole çağırdılar o sıra bilgi veririm inşallahHayırlı olsun, sağlıcakla gelsin bebişinizBeta hcg değeriniz kaç çıktı acaba?
Degerimi tam olarak bilmiyorum telefonla bilgi verdiler uzakta biraz gittiğim hastane hafta içi gideceğim inşallah o sıra bilgi veririmHayırlı olsunnnnkaç çuktı değer
Merhaba, siz tam kaç haftalıksınız acaba? Doktor kontrollerınız nasıl geçti? Kalp atışı duydunuzmu?Hayırlı olsun, sağlıcakla gelsin bebişinizBeta hcg değeriniz kaç çıktı acaba?
Merhaba, standart hesaplamaya göre yani son adet tarihine göre 5 haftalık ama döllenme tarihine göre en fazla 3 haftalık gebeliğim. Kontrolüm cuma günü. Beta yeterince yükselmeden kese görme veya kalp atışı için cok erken olur dedi doktor. Bugün lekelenmem oldu progestan başlattı hemen. Endişeyle bekliyorumMerhaba, siz tam kaç haftalıksınız acaba? Doktor kontrollerınız nasıl geçti? Kalp atışı duydunuzmu?
Cok gecmis olsun belki yerlesme lekelenmesidir hemen endiselenmeyin ama siz yine de ilacinizi aksatmadan kullanin ve bol su icip istirahat edin. Insallah biseycik olmazMerhaba, standart hesaplamaya göre yani son adet tarihine göre 5 haftalık ama döllenme tarihine göre en fazla 3 haftalık gebeliğim. Kontrolüm cuma günü. Beta yeterince yükselmeden kese görme veya kalp atışı için cok erken olur dedi doktor. Bugün lekelenmem oldu progestan başlattı hemen. Endişeyle bekliyorum![]()
Çok sevindim sizin adınızaCok gecmis olsun belki yerlesme lekelenmesidir hemen endiselenmeyin ama siz yine de ilacinizi aksatmadan kullanin ve bol su icip istirahat edin. Insallah biseycik olmazCuma gittiginizde kese gorunur artik bence. Benim tam 5 haftalikken gorundu kese. Dunde kalp atisini duyduk cok sukur
insallah sizede duymayi nasip etsin rabbim. Bu arada ben de tam 7 haftaligim
![]()
Aynen cok essiz bir duygu. RABBIm dileyen herkese nasip etsinÇok sevindim sizin adınızaO sesi duyunca hissettiğiniz mükemmelbir duygu hissetmiş olmalısınız
Inşallah ben de güzel haberle gelirim yarın. Sağlıcakla kavuşalım bebikkolarımıza
![]()