Hayırlı olsun canım maşallah ben buradayım diyor bebekArkadaşlar daha yeni test yaptım yani akşam beklemiyodum çizgi çıktı bakar mısınız? Adetlerim düzensiz bugün 28. Gün anca öyle diyebilirim. Dostinex kullanıyorum ayrıca ilk ayım dahaEki Görüntüle 3245774
Düzensizlik için gittiniz mi doktoraHayırlı olsun canım maşallah ben buradayım diyor bebeknasıl hamile kaldın acaba ? Benimde adetlerim zaman zaman düzensiz oluyor 4. Cu senemize doğru ilerliyoruz..
Elbette gittim :) 4 . Seneye gircez benim polikistik over sıkıntım var..Düzensizlik için gittiniz mi doktora
Benimde aynisi cikmisti suan 1.5 aylik hamileyimArkadaşlar daha yeni test yaptım yani akşam beklemiyodum çizgi çıktı bakar mısınız? Adetlerim düzensiz bugün 28. Gün anca öyle diyebilirim. Dostinex kullanıyorum ayrıca ilk ayım dahaEki Görüntüle 3245774
Bende aşağı yukarı aynı yollardan geçtim . Düzensizlik çoktu bende her ay düzensizdi 90 gün adet olmadığım oldu . Bende de polikistik görünüm var demişlerdi . Muhtemelen yumurtlaman olmuyor demişti doktor. FSH LH sıkıntılıydı prolaktin 124 tü mr çekildi ve hipofizde tümör görüldü ilaç kullandım bir yıl az bi küçülme olmuştu. C life kullanmaya başladım ve ovulasyon testi aldım. İlk ay tam zamanında adet oldum ve yumurtlama çatlama oldu . Kullanmaya devam ettim. Üç ay boyunca kullandım bir ay ara verdim dört aydır düzenliydi ve bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim .Elbette gittim :) 4 . Seneye gircez benim polikistik over sıkıntım var..
İnşallah isteyen herkese versin AllahımHayırlı olsun canım maşallah ben buradayım diyor bebeknasıl hamile kaldın acaba ? Benimde adetlerim zaman zaman düzensiz oluyor 4. Cu senemize doğru ilerliyoruz..
Sizin adınıza çok sevindim zorda olsa güzel bir haber almışsınızBende aşağı yukarı aynı yollardan geçtim . Düzensizlik çoktu bende her ay düzensizdi 90 gün adet olmadığım oldu . Bende de polikistik görünüm var demişlerdi . Muhtemelen yumurtlaman olmuyor demişti doktor. FSH LH sıkıntılıydı prolaktin 124 tü mr çekildi ve hipofizde tümör görüldü ilaç kullandım bir yıl az bi küçülme olmuştu. C life kullanmaya başladım ve ovulasyon testi aldım. İlk ay tam zamanında adet oldum ve yumurtlama çatlama oldu . Kullanmaya devam ettim. Üç ay boyunca kullandım bir ay ara verdim dört aydır düzenliydi ve bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim .
Ayy sizinde hayırlı olsun inşallah bende yaşarım bunuBenimde aynisi cikmisti suan 1.5 aylik hamileyim
Gerçekten nasip işi ben bunu anladım . Benim bi arkadaşım da iki senedir istiyordu. Polikistikti o da aşılama oldu kimyasal gebelik geçirdi daha sonra tedaviyi ilaçları falan her şeyi bıraktı kendiliğinden hamile kaldı . Umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyinSizin adınıza çok sevindim zorda olsa güzel bir haber almışsınızAllah hayırlı etsin benim de adetlerim biraz kilo verince düzeldi takviye kullanıyorum yumurtlama tarihide ortalama hep aynı oluyor fakat tedavi görüyorum zaten 2 ay ara verdim başka sebeplerden dolayı önceden benimde adetlerim bukadar uzun mesafeli oluyodu günler uzuyordu adet olmaya çok şükür 8 aydır oluyorum düzenli
Prolaktin ve tiroid kolay çözülen bir problem çok şansılınızİnşallah isteyen herkese versin Allahımdaha önce düşük olmuştu sonra doktora gittim doktorda senin hamile kalma ihtimalin düşük dedi prolaktin ve troitlerden dolayı bende bu ay olmaz heralde deyip uğraşmadım hatta bir sürü ovulasyon testi falan aldım diğer ay yapıyım demiştim birde ne yaptım derseniz ilişkiden sonra yataktan hiç kalkmadım bir süre baya yattım bacaklarımı kendime çekip sonra kalktım bunu yaptığım aylar oldu hep
Benimde aynı şekilde emar çekildi hipofiz tümörü çıktı ama o zaman ilaç vermemişlerdi bu ay başladım daha dostinexeBende aşağı yukarı aynı yollardan geçtim . Düzensizlik çoktu bende her ay düzensizdi 90 gün adet olmadığım oldu . Bende de polikistik görünüm var demişlerdi . Muhtemelen yumurtlaman olmuyor demişti doktor. FSH LH sıkıntılıydı prolaktin 124 tü mr çekildi ve hipofizde tümör görüldü ilaç kullandım bir yıl az bi küçülme olmuştu. C life kullanmaya başladım ve ovulasyon testi aldım. İlk ay tam zamanında adet oldum ve yumurtlama çatlama oldu . Kullanmaya devam ettim. Üç ay boyunca kullandım bir ay ara verdim dört aydır düzenliydi ve bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim .
Valla ben bir yılı aşkındır kullanıyorum. 3 taneydi bende tümör sadece birisi yok olmuştu doktor iki yıl daha kullanırsın demişti ama şuan bıraktım tabiBenimde aynı şekilde emar çekildi hipofiz tümörü çıktı ama o zaman ilaç vermemişlerdi bu ay başladım daha dostinexe
Evet ya nasipten öte yol yokmuş dualarım sizinle inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla olurProlaktin ve tiroid kolay çözülen bir problem çok şansılınızbende tiroid hastayım ilaç kullanıyorum 3 yıldır bende polikistik over var .. bu arada bu yatakdan hiç kalkmama olayını her seferinde yapıyorum ama ne fayda bence bu işler birazda nasip duş alıpda tutanda var neler var neler .. inşallah bende yakında güzel haber aşırım
Sizinkide dostinex mi farklı mıValla ben bir yılı aşkındır kullanıyorum. 3 taneydi bende tümör sadece birisi yok olmuştu doktor iki yıl daha kullanırsın demişti ama şuan bıraktım tabi
Bence de yatakta yatmak falan hikaye bence ben bu ay hiç öyle şeyler yapmadım yok on beş dakika öyle kal falan diyolar ben bir iki dakika anca durdum öyle yaniProlaktin ve tiroid kolay çözülen bir problem çok şansılınızbende tiroid hastayım ilaç kullanıyorum 3 yıldır bende polikistik over var .. bu arada bu yatakdan hiç kalkmama olayını her seferinde yapıyorum ama ne fayda bence bu işler birazda nasip duş alıpda tutanda var neler var neler .. inşallah bende yakında güzel haber aşırım
Tabi bende öyle düşünüyorum nasip bu işler gerçektenGerçekten nasip işi ben bunu anladım . Benim bi arkadaşım da iki senedir istiyordu. Polikistikti o da aşılama oldu kimyasal gebelik geçirdi daha sonra tedaviyi ilaçları falan her şeyi bıraktı kendiliğinden hamile kaldı . Umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin
Buydu benim kullandığımSizinkide dostinex mi farklı mı
Aynen yani tamamen yalan değildir tabi ki bilimsel olarak da öneriliyor çok denedim sadece bi faydasını görmedimBence de yatakta yatmak falan hikaye bence ben bu ay hiç öyle şeyler yapmadım yok on beş dakika öyle kal falan diyolar ben bir iki dakika anca durdum öyle yani
Gerçekten çok zor ya . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Tabi bende öyle düşünüyorum nasip bu işler gerçektenbenimde 2 arkadaşım 8 sene sonra gebe kaldılar hemde hiç bir şeyleri yok .. bazen banada geliyorlar şeytan diyor bırak herşeyi ama ozamanda pes ederim eşimde çok istiyor..bazen çok kötü oluyorum umudum kayboluyor hiç olmicakmiş gibi 3-4 yıl çook uzun olmasa da bana aşırı uzun geliyo Şuan yaşadığm şeyden dolayı
Bilemiyorum valla giden gidiyodur zaten gideceği yereAynen yani tamamen yalan değildir tabi ki bilimsel olarak da öneriliyor çok denedim sadece bi faydasını görmedimöyle insan daha bi bilinçaltı oluyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?