- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi musmutluluk
selamlar arkadaşlar;
yarın akşam yemeğine eşimin iş yerinden arkadaşları gelecek aileleri ile birlikte. toplamda 10 kişi olacağız. evlendiğimden beri ilk defa bukadar kalabalık bir misafir karşılayacağım. daha önce çaya gelmişlerdi çay saati kolaydı ama yemek olunca zor.
herşeyin eksiksiz olmasını istiyorum. Diğer bir sorun ise ben İzmirden İç anadolunun bir iline geldim evlenip. buranın yemek kültürü izmirden farklı
benim gittiğim sofralarda tatlar hep değişikti. et yemekleri tereyağlı iç pilavlar falan filan. izmirde hafif zeytinyağlı yemekler oluyor en ağır yemeğimiz İZMİR KÖFTE (büyük harfle yazdım çünkü en iyi yapabildiğim rakip tanımadığım yemek
) ama bunu yapamam gelen ailelerden birisine yapmıştım bir akşam. sonra bu kız başka bir yemek bilmiyor herhalde derler
neyse çok uzatmayayım bana şöyle güzel bir akşam yemeği davetinde yapılabilecek bir menü verseniz. birde çalışıyorum öğlen izin alacağım saat 1 den 5 e kadar bitmeli yemeklerim. ana yemeğim fırında olmalı ki o pişerken diğer yemeklerimi bitireyim. 
yarın akşam yemeğine eşimin iş yerinden arkadaşları gelecek aileleri ile birlikte. toplamda 10 kişi olacağız. evlendiğimden beri ilk defa bukadar kalabalık bir misafir karşılayacağım. daha önce çaya gelmişlerdi çay saati kolaydı ama yemek olunca zor.