akşamları karnımda şişme

acers

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
11
0
36
İstanbul
10 haftalık hamileyim.kontrolüm haftaya.henüz kilo almadım.sabahları karnım dümdüz.ama akşama doğru şişkinlik başlıyo.akşam sanki 5 aylık hamile gibi oluyorum.bi sorun mu var acaba?yorumlarınızı bekliyorum

10 haftalık hamileyim.kontrolüm haftaya.henüz kilo almadım.sabahları karnım dümdüz.ama akşama doğru şişkinlik başlıyo.akşam sanki 5 aylık hamile gibi oluyorum.bi sorun mu var acaba?yorumlarınızı bekliyorum

Canım şişlik bendede oluyor ama ben 19. haftalğım o dönemlerdede yer yer olurdu yediklerimizden olsa gerek sıkıntı edecek bi şey yok inş.Önemli olan bebegimizi sağlıklı olması herşeyi kafana takma gebeligin keyfine bak..

bende 18 haftalık hamıleyım yaklasık 10. haftadan berı aynı sorun var aksamları yedıgım ictigim hersey migdeme kalıyo sankı davul gibi sisiyorum . dr a soyledım normal olur dedı gunde 1 maden suyuna ızın verdı bırazda olsa rahatlatıyor :1:

bende senin gibi meraklanarak aynı şeyi sormuştum burda:) bende 12 haftalık hamileyim sabah dümdüz akşam otobüste yer verilecek kadar belli.bildiğin 4-5 aylık hamile gibi oluyorum.yemek yeyince mide şişiyor hamilelikten az da olsa karnnımız şiş ikisi birleşince sonuç bu oluyormuş.birde gaz olduğundan tabi

teşekkürler valla içimi rahatlattınız.sürekli doktora taşınmak istemiyorum.ama herşeyi de dert ediyorum.böyle bir platformun olması çok güzel...

Back
X