Akşamları saat kaçta eve gidiyorsunuz

Benim de kendi aracım var . Eve 18:20 'de gidiyorum . Haftanın 5 günü bu düzen hiç değişmiyor .
11 'de gitsem babam eve almaz kesinlikle :(

16:55 de işten çıkarım
17:00 oğlumu kreşten alırım
hava güzelse oğlumla geze oynarız bazen 18:00 bazen 19:00 bulur eve girmemiz.
ama şuanda olduğu gibi yağmurlu ve soğuksa 17:05 de sıcacık evimizde oluruz :16:

Şimdi anneniz sizin bir iş sahibi olmanızı istemiş o yüzden de cumartesi de olsa çalışmanı istemiş. Senin gezmene işten sonra arkadaşlarınla çıkmana zaten baştan konuştuğunuz gibi karışmıyorlar ki ama geç saatte eve gelmene bozulmuşlar çünkü yazın neyse de kış için geç bir saat hava zaten erken kararıyor bir de hafta içi çıkıyormuşsunuz öbür gün mesai var 11 de gelip soyun dökün filan derken yatana kadar saat kaç olur. Çoğu kişi cumartesi günleri çalışıyor pazar günleri görüşülüyor genelde böyledir. Bence c.tesi akşamları arkadaşlarınızla görüşseniz o zamanlarda geç gelseniz öbür gün nasılda öğlene kadar dinleniyorsunuz hafta içi daha erken saatlerde gelmeye gayret gösterseniz sorun olmaz zaten 2-3 saat arkadaşlarla görüşmek için yeterli bir zaman 11 gerçekten geç bir saat benimde ailem bekarken asla izin vermezlerdi.

bekarken maksimum 8 de gelirdim eve.

ama ailemin oturduğu yere ulaşım sıkıntılıydı,son araç zaten o saatteydi,daha fazla gecikemezdim.

kendi aracım olsa nasıl olurdu hiç bilemiyorum ama 11e de izin vermezlerdi sanırım.

klasik annler hep bi uyarma evham içindeler ailem o kadar çok baskı yapmıyor özellikle babam anneme göre daha anlayışlı çok saat sorunu olmuyor nereye kimle gittiğimi bildikleri için sorun yapmazlar ama bende dikkat ederim geç kalmamaya sıkma canını anne onlar biz onların gözünde kaç yaşına gelirsek gelelim çocuğuz

:-S
aşırı kontrolcü,haddinden fazla pimpirikli..
en sevmediğim aile türü ya,
yarın bi gün de evlendiğinizde kendi ayaklarınız üstünde durun-kendinizi ezdirmeyin isterler,ama onlara karşı sindikçe sinin ,her dediklerini yapın isterler
:19::19::19:
benim de annem öyle maalesef,neyse ki babam rahat bi insan da,olması gerekenin ne olduğunu net bi şekilde görebiliyorum.
Ben 4 sene ailemden uzak yaşadım,otogarda da yattım dünya kadar tura da katıldım...Her akşam bisiklete binerdim 12de anca evde olurdum,arkadaşlarımda kalırdım...
misss gibi bi hayatım vardı
ama mezun olup (kuyruğumu kıstırıp) dönünce bambaşka bi dünyayla karşılaştım.
gündüz gözüyle çıksam bile "nereye?" "kimle?"
sana ne yani nereyeyse nereye.Her yaptığımı söylemem mi lazım,neden beni yalana itiyorsun???
buna çözüm olarak babama rahatsızlığımı ilettim,"yarın bi gün biriyle buluşmaya çıksam ya da arkadaşlarımla içmeye gitsem onu da mı söylicem anneme,neden beni yalana itiyo ki??????" dedim, hak verdi,konuşucam annenle dedi
ama tabii bazı insanlar herşeyi kendi bildikleri için başkasının görüşlerini önemsemiyolar maalesef...
yine de 4 aylık bir mücadele döneminden sonra annemin sınırlarını esnetmeyi başarabildik.
mesela saat 8'de başlayan etkinliklere bilet alıyorum,bişey diyemiyo :)
tabi 8de başlayan etkinliğin bitmesi,yolu da hesaba katmak falan...Öyle zamanlarda 10 buçukta vede oluyorum,ama hiçbi bahanem yoksa 6,7 :(((
hele bi iş bulayım da daha da yukarılara çekicem saati,ya da bi yolunu bulup başka şehre yerleşicem.
yani ya bu deveyi güdücem ya bu diyardan gidicem :37::37:
bakalım,hayırlısı :))

*bi dokun bin ah işit modunda bir cevap olmuş ama kusura bakma.Çok doluyum bu konuda

belli bir yaştan sonra ailesi ile birlikte yaşamak isteyen çok az insan var galiba
istemeyen grupta ben de varım
Ben zaten camdan bakamam onlara hesap vermeden o derece kontrolculer :)
Evebeynleri değiştirmek zor, onların evinde yaşadıgınız sürece kurallarına uyacaksınız

vayy bee, ben bitek bende var bu sIkinti saniyodum::D ama yalniz olmadigimada uzuldum acikcasi:( cunku cok zor biliyorum. demissinta sosyal hayat olmadan isden eve evden ise bi hayat yasamak mkansz yapamam diye, aynisinin tipkisini bizzat yasadigim icin imkansiz olmadigini soyliyebilirim:) coculklugumdan hatirladigim anlardan itibaren yasadigim hayati anlattigim kisiler sasirir, inanmakda cooooookkkk guclk cekerler.. bunu sikayet yada annemi suclamak icibde anlatmam kimseye ama hani insan imreniyo cevresinde gorduklerine duyduklarina, konu konuyu aciyo anlatiliyo iste. allahda annemi boyle yaratmis.diyerek avutuyorum kendimi. simdide anlatasim geldi ama aglarim simdi, gerek yok:) valla.kelin ilaci olsa kendi basina surer bacim, malesef sana bi faydam dokunamiycak, tek bildigim Annen boyle davranarak onunla kurucagin olmasi geeken o guzel iliskiyi zedeliyo, tecrubeyle.sabit hersey bende. simdi ayni yorumu benzer bi konuya yapicam:D allah yardimcin olsun.

Cogunuz ailesiyle yasiyo. Yahu ben istanbuldayim ailem baska sehirde yasiyorduk. Ev arkadasimin dogum gununde saat 19 da taksim deyiz diye ne firca yedim. Saat 20 ye aldigimiz sinema biletlerini yakarak evin yolunu tutmustum. Ama Konu sahibi abla yasindan dolayi hakli :)
Dipnot: evlen de kacta dönersen dön evine dediler ben de oyle yapip bu lafi demelerinin ardindan kisa sure sonra bastim nikahi ;)

Son düzenleme:
okuldan eve geldiğimde 7 gibi en geç 7buçuk gibi evde olurum. Çünkü genelde derslerim 5 gibi falan bitiyo ev de karşı tarafta izmiri bilen bilir trafik falan derken anca o saatte evde oluyorum. Nişanlımla buluştuysam bazen 11 gibi falan evde oluyorum ailem ertesi gün okul varsa gecikme derler ama nişanlımlayken genelde geç gelmeme de ses çıkarmazlar. Haftasonu çıkmışsam da bazen 12- 12 bçuk hatta bide son otobüse binmişsem 1e doğru bile evde olduğm olabiliyor ama tabi sık sık telefonda anneyle mesajlaşmalar falan o sırada :) (otobüse şimdi bindim, az kaldı şurdayım gibi...) Eskiden beni çok sıkarlardı daha küçükken 18-19 yaşlarmda ama artk rahatm tabii 25 yaşnda kız oldm bi zahmet 1 seneye evleniyorum bi de nişanlımla olunca da içleri rahat tabi ;)

Son düzenleme:
İşten doğru eve gidersem 5 buçuk-6 civarı.
Çok önemli bir yemek varsa ya da Galatasaray'ın maçlarında oldukça geç giriyorum eve.
2'ye doğru falan.
Bunlar dışında dışarı bir şeyler atıştırmak için çıkarsam arkadaşlarımla 9 gibi dönüyorum.
Evi çok seviyorum ben.

Back
X