Benim bazı sorunlarım vardı hangi doktora gittiysem herhangi bişey yapmadı ve beklememi söyledi. Doktor değiştirip maya Hastanesi doktor sema coşkun'a gittim muayene oldum bütün sorunlarımı giderir gidermez o ay hamile kaldım çok şükür. İlgisi ve bilgisi yönünden 4+4 lük bir doktordur gereksiz boş yere tedavi uygulamaz ama gerektiğinde çok ilgilidir tavsiye ederim. Şuanda 2. Ayım bitmek üzere hiçbir sıkıntım yok çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba arkadaslar bayagı uzun zaman olmus konu acılalı ama bende test yaptım ve pozitif cıktı aksarayda yeniyim hiç bir bilgim yok yarın aksaray maya hastahanesine gdeceğim ama hangi doktora gideceğime karar veremedim yardımcı olursanız cok sevinirim .
Benim bazı sorunlarım vardı hangi doktora gittiysem herhangi bişey yapmadı ve beklememi söyledi. Doktor değiştirip maya Hastanesi doktor sema coşkun'a gittim muayene oldum bütün sorunlarımı giderir gidermez o ay hamile kaldım çok şükür. İlgisi ve bilgisi yönünden 4+4 lük bir doktordur gereksiz boş yere tedavi uygulamaz ama gerektiğinde çok ilgilidir tavsiye ederim. Şuanda 2. Ayım bitmek üzere hiçbir sıkıntım yok çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Durumuna çok üzüldüm canım büyük geçmiş olsun. Dr. Zeki önük'ü internet yorumlarına bakarak araştırmıştım pek hakkında iyi şeyler duymamıştım fakat Dr. Tercihi hastaya bağlı her doktor her hastaya aynı işlemleri uygulayacak diye bir kaide yok. Buradan ne kadar konuşsak az ve yanlış oluyor.. ben sadece gittiğim doktorun adını verdim. Hamileliğimin 7. Haftasındayım 2-3 aya kalmaz aksaraydan tayin olucaz doğumumu Dr. Sema hanım yapamıcak malesef. Senin için umarım herşey gönlünce olur ve meleğine sağsalim kollarına alırsınCanım bende Sema hanıma gitmistim fakat düşük yaptım . Ve Sema hanım kanama gözüküyor git haftaya yine gel demişti jel vermişti . Bende bekleyemedim Özel Aksaray Hastahanesine gittim Mehmet Zeki Önük beye . Düşük olmuş dedi . Şimdi Nisan ayını bekliyorum 3 ay bi süre verdi . Kansızlıkta vardı bende hamileliğim sırasında iğne ilaç tedavisi gördüm oda ağır geldi sanıım düşüğe sebep oldu . Bakalım hayırlısı şimdi nisan ayını bekliyorum . İnsallah gönlümüzdekilere kavuşuruz .
Durumuna çok üzüldüm canım büyük geçmiş olsun. Dr. Zeki önük'ü internet yorumlarına bakarak araştırmıştım pek hakkında iyi şeyler duymamıştım fakat Dr. Tercihi hastaya bağlı her doktor her hastaya aynı işlemleri uygulayacak diye bir kaide yok. Buradan ne kadar konuşsak az ve yanlış oluyor.. ben sadece gittiğim doktorun adını verdim. Hamileliğimin 7. Haftasındayım 2-3 aya kalmaz aksaraydan tayin olucaz doğumumu Dr. Sema hanım yapamıcak malesef. Senin için umarım herşey gönlünce olur ve meleğine sağsalim kollarına alırsın
Mrb cnm suan bende senin durumunda yim nur hanim değerlerim in yavaş yükseldiği için dış gebelik söyledi iki düşük oldu benim buda olursa üç olacak çok korkuyorum yarın nur hanima randevu m var takip almış . Benim durumda olan arkadaşlar yazsan iz sevinirim bide aksaray da en iyi doktor kim bilgisi olan varsa paylaşır sa sevinirim ..Kizlar bende hiç beklemediğim zaman hamile kaldım maya hastanesinde nur hanıma gittim ve kan değerlerinin normal bi şekilde artmadigini söyleyerek bana dış gebelik dedi dünyam başıma yıkıldı seni takibe alalım dedi iki gün sonra tekrar kan tahlili istedi ve baktı 2 katı artmamis dış gebelik hemen genel anesteziyle alalım dedi bende bi baksaniz keseye dedim gerek yok baksakta ama şimdi hastanesi var öğleden sonra bakabiliriz dedi ben ağlıyorum tabiki sonra ankaraya gittik benimle çok ilgilendi doktor ve kesenin oluştuğunu ve büyümesinin iyi olduğunu söyledi çok sevindim ama 2 ay sonra bebis dustu yani anlayacağınız az daha dış gebelik durbani gidiyordum
Amin cnm insallah normal dogum 700 demiİnşallah sağlıklı şekilde alırsın bebeğini kucağına valla Maya da doğum geçen sene 700 tl idi sigortasi olana bu yıl bilgim yok
Ben maya hastanesinde nur hilal bülbulu oneririm cnm cok iyiMerhaba kızlar ben aksarayda yeni taşındı 7haftalik hamileyim bana onereceginiz iyi bi doktor varmı zeki beyi İbrahim beyi duydum ama karar veremiyorum
Duymstum nur hanım ama onla ilgili de olumsuz şeyler okuyunca kafam iyice karistiBen maya hastanesinde nur hilal bülbulu oneririm cnm cok iyi
Anladim tabiki herkesin kendi karari ama ben memnunumDuymstum nur hanım ama onla ilgili de olumsuz şeyler okuyunca kafam iyice karisti
Merhaba kızlar ben aksarayda yeni taşındı 7haftalik hamileyim bana onereceginiz iyi bi doktor varmı zeki beyi İbrahim beyi duydum ama karar veremiyorum
teşekkür ederim bayram dönüşü nasipse gidicemŞubat ayinda doğum yaptim ve doktorum zeki beydi canım çok çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?