Aksaray’da yakalanan IŞİD militanı serbest

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
IŞİD terör örgütü militanı olduğu öne sürülen 19 yaşındaki Mahsun D., önceki gün Aksaray’da yakalandı.

Yozgatlı Mahsun D.’nin Türkiye’ye kaçak yollarla girdiği ihbarını alan Jandarma, IŞİD militanını İstanbul’a otobüsle giderken Aksaray-Adana karayolu kent girişinde gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen Mahsun D.’nin İstanbul’da oturan eşi ve 2 çocuğunu Musul’a götürmek için ailesinin yanına gittiği belirtildi. Mahkemeye çıkartılan Mahsun D., Türkiye’de bir eyleme katılmadığı için adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
http://m.milliyet.com.tr/aksaray-da-yakalanan-isid--gundem-2020642/

Adli kontrol kararıyla serbest birakmislar. Allah devletimize güç versin hem pkk hem isidle savaşmak zorunda

amin pkk ve ışıdın bir anda bu tarz olaylar çıkarması bence planlı bir durum ve ayrıca pkk ya oy atıpta bu oylar emanet diyenler demişti i pkk silhını bıraktı istedikleri oldu artık mecliste söz hakları var o yüzden pkk tekrar oay çıkartmaz demişlerdi haklarını mecliste arar demişlerdi.

bende ve benimgibi düşünenlerde demişti ki pkk törer örgütü ve törerin sözüne güven olmaz har an her yerden patlak verirler demiştim.keşke ben yanılsaydım keşke

amin pkk ve ışıdın bir anda bu tarz olaylar çıkarması bence planlı bir durum ve ayrıca pkk ya oy atıpta bu oylar emanet diyenler demişti i pkk silhını bıraktı istedikleri oldu artık mecliste söz hakları var o yüzden pkk tekrar oay çıkartmaz demişlerdi haklarını mecliste arar demişlerdi.

bende ve benimgibi düşünenlerde demişti ki pkk törer örgütü ve törerin sözüne güven olmaz har an her yerden patlak verirler demiştim.keşke ben yanılsaydım keşke

Ah canım ya. Ben de parti olarak meclise girerlerse silahlarla değil siyasetle savasirlar diye düşünmüştüm. Oy vermedim ama meclise girmeleri korkutmamisti beni. Ama yanilmisim maalesef.

Allah belalarini versin. Selahattin Demirtaş hala barışı biz getirecegiz diye konuşuyor. Destekcilerini sokağa davet eden konusmasini bilmesem inanacagim. Ama sempatik selonun sazindan kan akıyor bunu yeni anladım

X