- 2 Nisan 2014
- 286
- 21
- 38
- Konu Sahibi gulsumerkin
-
Selam arkadaşlar
Eylül ayında doğacak oğlumuza isim arıyoruz
Sizlerden de fikir almak istedik.
Şimdilik kararımız olan Aksel in yanına koyacak isim arıyoruz.. Ayrıca başka isim önerileri de olur:)))
Eylülün kaçı ama ?
özetin özeti
Aksel :
yumuşak ve su tabiatlı olurlar gençlik çağlarından sonra anne ve babasından ayrı düşeceğine sevdiği insanın pek hayırlı çıkmayacağına başlarından birkaç evlilik geçeceği muhtemel olan aksel kendi kendisine zerafet katan bir kişilik sahibi dir ,güzel konuşur güzel düşünürler yürekleri sevgi doludur tuttukları işi başarırlar-içlerinde pek farkedilmeyen kocaman enerji devleri vardır ve akıllıdırlar
Beklenen doğum tarihi 30 Eylül.
Aslınsa yorum hoşuma gitti. :)
Canım Aksel kız ismi değil mi? Ben hep öyle duydum da
30 eylül nasıl o kadar kesin ???
canım bunlar vurgusu çok kibar.benim fikirim tabi.Benim de çevremde hep erkeklere konuluyor. 3 tane tanıdığım var Aksel isminde erkek.
Zaten iskandinav mitolojisinde bir Tanrı ismiymiş orad hep erkeklere konulur.
Erkeğe daha çok yakışmıyor mu ben öyle düşünmüştüm(
Bu son adet tarihine göre tahmini bir hesap.
40. haftayı doldurduğumuz gün 30 Eylül.
Ama daha erken veya daha geç olabilir bu tarihten kesin bişey söyleyemiyorum
30 eylül doğumlu akselin bağışıklık sistemi şu hastalıklara meyilidir.
Timus bezi hastalıkları + Akciğer + Kalp + göğüs + solunum yolları + sırtın üst bölgesi + dolaşım sistemi + Tiroid hastalıklarından birinide birkaçına veya tamamına gebedirler. Bu hastalıklar : (Fiziki ve psikolojik olarak tanımlanabilir). teferruata girmiyorum
Nerden baktınız buna:)Ben 25 kasım doğumluyum.Banada bakarmısınız.Yada ben bakayım
Selam arkadaşlar
Eylül ayında doğacak oğlumuza isim arıyoruz
Sizlerden de fikir almak istedik.
Şimdilik kararımız olan Aksel in yanına koyacak isim arıyoruz.. Ayrıca başka isim önerileri de olur:)))
İlk çocuğumun adı Deniz Aksel. Şimdi kızımızı bekliyoruz, onun adını da Zeynep ada düşünüyoruz, emin değiliz ama bakalım inşallah
Deniz aksel çok güzelllll!
Zeynep ada da öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?