Aksesuar meme

siirdekisihirbaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
59
71
3
27
Merhabalar, benim gebelik başlangıcında koltuk altımda yumurta şeklinde kitle büyümeye başladı. Karnımla birlikte büyümeye devam eden bu arkadaşın doktor tarafından adının Aksesuar Meme olduğunu öğrendim. Doğum yaptıktan sonra ya geçer ya geçmez demişti. Geçmedi 🤷🏼‍♀️ bazen ciddi derecede ağrı yapıyor görsel olarak sahiden 3. meme gibi. Ameliyatla alınıyormuş fakat başına gelen birileri varsa ve ameliyat olmuşsa deneyimini aktarabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Bende de böyle bir durum var, yıllardır. İlk fark ettiğimde dermatolog yağ bezesi olarak adlandırmıştı, yıllar sonra estetik cerrahı bir doktora görüş almaya gittiğimde aksesuar meme dedi. Tıraşlayabiliriz dedi. Ben komple alınmasını istiyorum dedim, izi sanırım büyük olmasın diye bir açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Fırsat olmadı ama aldıracağım ve komple alacak bir doktor bakınacağım eğer mümkünse. Genel cerrahlar da alabiliyor, estetik cerrahları da. Tecrübesi olan varsa ben de dinlemek isterim.

Merhaba. Aynı aksesuar meme sağ koltuk altında bende de var. Normalde ana rahmindeyken oluşuyormuş bu fakat büyüdükçe belirginleşiyormuş. Muhteşem bir doktorum vardı Ankarada. Evliyim ama doğum yapmadım henüz. Doktor dedi ki çocuk düşünüyorsan eğer doğum yap ondan sonra cerrahi işlemle alınabilir. Doğum yapmadan o yumru alınırsa eğer doğum yaptıktan sonra tekrarlama olasılığı çok yüksek ikinci kez ameliyata gerek yok dedi. Ama herhangi bir olumsuz duruma sebebiyet vermemesi ve büyüyüp büyümediğini görmek için her sene mamografi çektiririm takip etmek açısından. Tekrar bir doğum düşünmüyorsanız eğer cerrahi işlemle alınıyor bilginiz olsun.

Back
X