Saç Rengi ve Saç Boyama Aktarlardaki kına

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
Kızlar selam

Bebeğimi emzirdiğim için doktor saçımı boyamamamı tavsiye etti. Ben de geçen aktarda bi kına gördüm, normal toz kızıl kına değil her rengi vardı. Kahverengisini alayım diye düşündüm, deneyen var mı? Memnun kalır mıyım? Saçım kumral. Bir de üzerinde içindeki maddeler yazıyordu sodyum bilmem me bir şeyler. Onlar da dokunur mu acaba? Alsam doktora götürsem abes mi olur? Yoksa forumda doktor arkadaşlar varsa onlara fotoğraf çekip atsam yardımcı olurlar mı?

Ben kullandım, eh işte diyelim çokta süper bişey değildi, 4 hafta tuttu 6. Haftadan sonra çıkmaya başladı 8. Haftada boyadan eser yoktu. Benimmi beklentim fazlaydı yoksa gerçekten kalitesizmiydi bilemiyorum

Beyazlarınız mı var ki? Azcık sabredin.. hem kına üstüne boya tutmuyor. Beğenmezseniz diye söylüyorum.

Normal kınayı istediğiniz renge çevirmek için formüller var, renk koyultmak için ceviz yaprağı atılıyordu sanırım hatta, hazır olanlar yerine doğal kınayı alıp bu formüllerle uygulayabilirsiniz.

Ben kullandım, eh işte diyelim çokta süper bişey değildi, 4 hafta tuttu 6. Haftadan sonra çıkmaya başladı 8. Haftada boyadan eser yoktu. Benimmi beklentim fazlaydı yoksa gerçekten kalitesizmiydi bilemiyorum

Olsun hiç yoktan iyidir 4 hafta. Ne kadarda bir sürülebiliyor ki maksimum?

Benim rahmetli annem yapardı onu, ceviz suyu ceviz yaprağı kına vs karıştırırdı ama bildiğiniz koyu kızıl oluyor o şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…