Aktarmalı mı gitmeli yoksa arkadaşlardan ayrılmamalı mı?

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
kızlar temmuzda yaz okulum var hollandada. bizim sınıftan 2 kız da kazandı. biriyle samimiyim diğeriyle çok yakın değiliz. samimi olduğum arkadaşımın bi lise arkadaşı da kazanmış ama o istanbullu. onlar şimdiden bilet almışlar ama istanbuldan gidicek şekilde almışlar.
izmir aktarmalı uçak da var. istanbuldan aynı uçakla amsterdama gidicez ordan da trenle groningene geçmemiz gerekiyor.
şimdi sizce arkadaşlarımla istanbuldan mı biniyim yoksa izmirden aktarmalı mı gidiyim?
istanbuldan binersem bi gün öncesi 9 saatlik yol çekmem gerekicek. bir de istanbulda tanıdığım yok samimi arkadaşımın arkadaşında kalmam gerekicek. yani çok yorulurmuşum gibi geliyor.
eğer izmirden aktarmalı gidersem de baya erken saat 6da fln havaalanında olmam gerek ki çok erken kalkmam gerekicek o zaman. bir de uçak rötor yaparsa arkadaşlarımdan ayrı kalamam. yoksa bütün tren fln aksar. bir de uçağa tek başıma binmedim hiç çook küçükken kıbrısa gitmiştim o kadar :)) annemler de arkadaşlarından ayrılma birlikte gidin diyip duruyor ama kararsız kaldım.. sizce ne yapıyım??

ben olsam ben de arkadaslarımla gıderdım

o heyecandan telastan yorgunlugu unutursun bence guclubacismile

ben olsam arkadaşlarımla giderdim vala isterse 20 saat fazla olsun.. :lepi: ama tabi yalnız yolculuk seviyosan tek derim kaydirigubbakcemile4

anneni dinle bence, hollandada dikkatli olun, sigara ikram ederlerse icmeyin derim:delphin:helede sigara biraz kalincaysakafamçokkarıştıyerimseniben

kıbrıs dedim i.çimi erittin kaydirigubbakcemile2 bende arkadaslarımla giderdim yorul olsun ona deger eminol bende work and travel için gitmiştim adanadan istannbula burda arkadaslarımla bulusup gitmiştim

öncelikle hayırlı olsun diyeyim.
ben de arkadaşlarımla beraber gitmeyi tercih ederdim.
ama neden izmir'den istanbul'a da uçakla gitmeyi düşünmüorsun, onu anlamadım..

hmmmm aklın yolu bir galiba herkes arkadaşlarla demiş :))
sarissa evet uçakla da gidebiliriz aslında nedense otobüsle gideriz diye düşündüm bi arkadaşlarımla da konuşuyum belki öyle gideriz. ben orayı kaçırmışım
yok yalnız yolculuğu sevmiyorum sıkılıyorum hatta çokça.. evet mantıklısı birlikte gitmek olucak tamam kararımı verdim galiba :))
kırmızıdonlukız merak etme hollandanın bu yönlerini çok duydum dikkatli olucam :)) hehe:)

aslında izmir den ıstanbul aktarmalı gitmiycekmisin zaten?biletini öyle ayarla o zaman bı gün oncesinden gitmene gerek kalmaz istanbula da uçakla gitmiş olursun..Hollanda zaten çok uzak bı yer değil 3 saat flndir herhalde..3 saatte tek basına çok sıkılmazsin bence..

hayırlı olsun başarılarının devamını diliyorum canım
Sen kararını vermişsin ya da kk nın hatunları verdirmiş gibi görünüyor
Ama ben olsaydım bende arkadaşımla giderdima.s.

kızlar temmuzda yaz okulum var hollandada. bizim sınıftan 2 kız da kazandı. biriyle samimiyim diğeriyle çok yakın değiliz. samimi olduğum arkadaşımın bi lise arkadaşı da kazanmış ama o istanbullu. onlar şimdiden bilet almışlar ama istanbuldan gidicek şekilde almışlar.
izmir aktarmalı uçak da var. istanbuldan aynı uçakla amsterdama gidicez ordan da trenle groningene geçmemiz gerekiyor.
şimdi sizce arkadaşlarımla istanbuldan mı biniyim yoksa izmirden aktarmalı mı gidiyim?
istanbuldan binersem bi gün öncesi 9 saatlik yol çekmem gerekicek. bir de istanbulda tanıdığım yok samimi arkadaşımın arkadaşında kalmam gerekicek. yani çok yorulurmuşum gibi geliyor.
eğer izmirden aktarmalı gidersem de baya erken saat 6da fln havaalanında olmam gerek ki çok erken kalkmam gerekicek o zaman. bir de uçak rötor yaparsa arkadaşlarımdan ayrı kalamam. yoksa bütün tren fln aksar. bir de uçağa tek başıma binmedim hiç çook küçükken kıbrısa gitmiştim o kadar :)) annemler de arkadaşlarından ayrılma birlikte gidin diyip duruyor ama kararsız kaldım.. sizce ne yapıyım??

ben olsam b irlikte giderdim arkadaslarla bu ulkeye daha evvel gitmemissin bilmiyorsun
karisik gelebilir hersey
yalniz gitme derim ben.

valla hollandanin heryeri degilde amsterdamda dikkatli olun kizlar birde fark ederlerse yabanci oldugunuzu pesinize takilirlar herkezle oyle muhattap olmayin bu ulkede hatta amsterdamda yasayan biri olarak tavsiye ediyorum bunlar en son kadin pazarlayanlar antalyada luks bir disconun sahibi olarak yakalandilar benden soylemesi :)

buarada egitimizde basarilar dilerim

mutlaka arkadaslarinla git..hem yol zevkli gecer,kaynasirsiniz hemde yalniz kalmazsinyerimseniben

istanbuldan arkadaşlarınla gitmeni tavsiye ederim, benim arkadaşımda geçen yaz oraya gitti yaz okulu için, izmirden aktarmalı gitti çok rezillik çekti ,bavulları izmirde kalmış kaç gün onunla uğraştı,sonuçta gitmediğin bir yer en iyisi arkadaşlarınla birlikte yolculuk etmek gibime geliyor...birazcık yorgunluk olur belki ama olsun en azından daha rahat hissedersin kendini...

evet kızlar en azından bişey olursa hepberaber oluruz böyle tek başıma kalmam. yurtdışına çıkmadım daha önce hiç ilk seferde tek olmak istemedim. ben de arkadaşlarımla gitme kararı verdim ne olursa olsun.. o kadarlık kahır çekicez artık ve evet dikkatli olucaz :)

çiçek86 nası takılırlar peşimize ya? ben rahat oluruz diye düşünüyordum en azından Türkiyeden daha rahat oluruz diyordum peşimize takılma olayı kafamı karıştırdı :S

kızlar ya hollandada kızlara sarkma gibi şeyler oluyor mu? Ctesi gidiyorum da böyle şeyler duydum fena oldm biraz

arkadaşlar söylenmesi gerekenleri söylemiş
sadece iyi yolculuklar dilemek için girdim
iyi yolculuklaryerimseniben

kızlar ya hollandada kızlara sarkma gibi şeyler oluyor mu? Ctesi gidiyorum da böyle şeyler duydum fena oldm biraz

yok canim ya kimse kimseye takilmiyor kizlar erkeklere takiliyor genelde :1: sen kendini bildikten sonra bisey olmaz burasi cok duzgun ve guvenli bir yer amsterdam turklerin ve bircok yabancinin bol oldugu bir yer neden orasi turist cekiyor kotude var tabi ama iyi insanlarda var durup dururken kimse kimseye bisey yapmiyor sen arkadaslarini iyi sec amsterdama cluplere pek takilma okadar icin rahat olsun sokakta sarhos gezmek bile yasak burda

Back
X