Aktif Hayat

MeseZeytini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
196
37
643
Herkese merhaba,
Uzun zamandır kafa yorduğum bir şeyi size danışmak istiyorum.Önce şunu söyleyım ben 20yaşndayım ve kucuk bı yerde üniverste okuyorum. Yalnz boş boş yasadığımı farkediyorum. resmen kendim için, mutlu olmak için hiçbir şey yapmıyorum. hayatım geçip gidiyor ve ben izliyorum sadece. kendi hayatımda baş rolde bile değilim. kendim için bir şeyler yapmak istiyrm. bulunduğum şehr dolaysyla imkanım braz kısıtlı ama artık bunu bir engel olarak görmek istemiyrm. ben 30 yaşıma geldiğimde hayatımı dolu dolu yaşamış oldugumu görmek, her heyecanı, her mutlulugu, güzelliği tadmış olmak ıstıyorum, bir şeyleri yapmadığım için pişman olmak ıstemıyorum. bu yuzden hayatı aktif olarak yaşamak için ne yapabilirim?
kurslar düşündm ama oldugum yerde resmen kurs yok halk egitim, özel vb. birçok yere başvurdum ama açılan bır kurs yok daha, ünivesrtede bu konu da çok boş. benım bıreysel olarak yapabıleceğim veya başlatabıleceğim şeyler önerebilir misin? ne yaparsam hayatı dolu dolu yaşarım. siz ne yaptınız, yapıyorsunuz? 20lı yaslarınızda neleri yaşamadığınız için pişmansınız ??
 
Üniversiteyi bitirip şehirden ayrılınca daha rahat kendin için birşeyler yapabilirsin. Imkanların kısıtlı olunca bize verecek pek bir öneri kalmamış, üniversiten gezi, kurs düzenlemiyormu? En aktif yer orası aslında
 
Back