- 26 Mayıs 2022
- 574
- 245
- 53
- 25
- Konu Sahibi diygusalhatun
-
Gerçekten çok doğru bazı doktorlar çok gıcık oluyorlar.ilgilenmiyorlarAslında tamamen doktorla ilgili benim 5+6 da kanamam oldu. Korktum hemen acile Liv hospital ulus hastanesine gittim istanbulda. Çok iyi bir hastane ama doktor kesemide görmedi, üstelik betam 35.000 lerdeydi. Bana biyokimyasal olabilir dedi. Ertesi gün kendi doktoruma gittim. Direkt kalp atışlarıyla beraber tek kesemi gördü. Bunu görmeyen doktor kör müydü dedi. Yani demem o ki bazen hastane değil de doktor da önemli
İyi bayramlar kanamanz devam ediyo muYok canım atlatamadım maalesef. Dün yine yoğun bir kanamam oldu. 3-4 günde bir yoğun oluyor, diğer aradaki günlerde lekelenme oluyor.
Bugün doktora gittim, bir kaç gündür kanama olmadı diye umutluydum ama aksine kanama alanı büyümüştüİyi bayramlar kanamanz devam ediyo mu
10 gün sonra tekrar gideceğim, o zamana kadar yatacağım sadece. İnşallah azalır. Sizin ne durumdaDışa kanama yoktu ne dedi doktor
Benimde ara ara pembe kırmızı kanama var pazartesi günü kalp atışı için gidicem 6+2 olacak görünmeyebilirde10 gün sonra tekrar gideceğim, o zamana kadar yatacağım sadece. İnşallah azalır. Sizin ne durumda
Kızlar tüp bebek tedavisi görüyor pozitif haberi aldım bugünde kese görme gününmdü sabah uyandığımda kırmızı aktif kanama gördüm elim ayağıma dolandı hemen doktoru aradım progestan 50 mg al kalçadan vurul dedi hemen aldım vurdurdum sonra buradaki doktora gittim kese etrafında her hangi bi kanama yok dedi keseyide gördü yolkasıda gördü ama daha 4+4 dedi çok erken falan dedi çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı daha önce hiç lekelenme falan görmedim direkt kanama olunca ne yapacağımı bilemdim
kanaman ne kdar aürede normale döndü bugun kalp atısını duyduk 7+1 doktordan eve gelınce bacagımdan akar derecesine kanamam oldu çok endişeliiyimKızlar tüp bebek tedavisi görüyor pozitif haberi aldım bugünde kese görme gününmdü sabah uyandığımda kırmızı aktif kanama gördüm elim ayağıma dolandı hemen doktoru aradım progestan 50 mg al kalçadan vurul dedi hemen aldım vurdurdum sonra buradaki doktora gittim kese etrafında her hangi bi kanama yok dedi keseyide gördü yolkasıda gördü ama daha 4+4 dedi çok erken falan dedi çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı daha önce hiç lekelenme falan görmedim direkt kanama olunca ne yapacağımı bilemedim
Aktif kanaman nasıldı canım benime oldu bugün çok kötüKızlar tüp bebek tedavisi görüyor pozitif haberi aldım bugünde kese görme gününmdü sabah uyandığımda kırmızı aktif kanama gördüm elim ayağıma dolandı hemen doktoru aradım progestan 50 mg al kalçadan vurul dedi hemen aldım vurdurdum sonra buradaki doktora gittim kese etrafında her hangi bi kanama yok dedi keseyide gördü yolkasıda gördü ama daha 4+4 dedi çok erken falan dedi çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı daha önce hiç lekelenme falan görmedim direkt kanama olunca ne yapacağımı bilemedim
Kahverengi kanama önceden kalan kanın kurumasından dolayı dediler banaBende 5+3 teyim benimde kahverengi lekelenmem oluyor heralde devamda edicek sol kasığım arada ağrıyor yarın doktor randevum inşallah keseyi görürüz bir sıkıntı yoktur
İnşallah öyledir bugün öğrenicem bakalım neden mişKahverengi kanama önceden kalan kanın kurumasından dolayı dediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?