merhabalar...
bende mersinde bir yere sordum paket program3 ay için 800 tl dio çok mu?
hatta bölgesel bişi bişi warmış onudda istersen 1300tl diolar çok mu?
birde benim problemim aslında çok yemem değil. normal insanlar benim kadar yese hiç kilo almazlar. bende kabızlık war sanırım ondan kilo alıyorum. işe yarar mı?
mersinde nereler war başka bu işi iyi yapan? bileniniz war mı?
kızılay yapıyormuymuş gerçekten?
Merhaba. Bende cumartesi günü başladım. Burda yazılanlara güvenerek ayten hanıma gidiyorum bende. Gerçekten çok ilgili bir doktor.
Ama bu kulağımdakiler bana pek tokluk hissi vermiyorbilmiyorumkismile
Bendemi sorun var acaba.
Bu arada herkez nerede esmmer arkadaşım dışında kimse yok. Yoksa herkez diyeti ve akupunkturu bıraktımı:)))
Bende seni tebrik ederim esmmer. Sanırım hedefimiz aynı. Bende 60-62 arası ( tıpkı eskisi gibi :) ) olmak istiyorum. Ben bu haftada yine 15 günde bir gideceğim. Baktım başarıyorum bundan sonra öyle giderim.
Merhaba. Bende cumartesi günü başladım. Burda yazılanlara güvenerek ayten hanıma gidiyorum bende. Gerçekten çok ilgili bir doktor.
Ama bu kulağımdakiler bana pek tokluk hissi vermiyorbilmiyorumkismile
Bendemi sorun var acaba.
ben de senin gibiydim, ulağımdan bilyeleri çıkarınca farkı anladım canım. ayten hanıma gitmene de sevinirim, belki arşılaşırız :)
1 hafta sonra etkinliği azalıyor deniliyor ama. Geçen hafta benim doktorum ankara ya gitti yerine 1 günlüğüne başka biri gelmiş. Ben ona gitmek istemedim. Kulağımdaki iğneler 15 gün kaldı. Ve etkisi sürdü. 2 haftada 2,300 verdim. Ama bana vücut akupunkturu da yapıyor doktor.
mrb melek3453 ben akupunkturla 2 ayda 16 kilo verdim.kesinlikle kilo verdio ama doktorun verdiği diyete uyman lazım ben çok memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?