Kızlar herkese selam, ya Allah aşkına bu 30lara 40lara seanslar İstanbulun neresinde ??? Nereye gidiyorsunuz? Ben levent-şişli taraflarındayım, fiyat sormadığım yer kalmadı diye düşünüyorum ve aldığım en düşük fiyat seans başı 100 tl. Kafayı yicem ya? yardımcı olursanız sevinirim
esmmer : senin kulağına iğne mi takılıyor? yoksa manyetik bilye mi ?
bir tane iğneye benzer bişey takıyor, gerisi bilye. o iğne de iştah bölgesine takılıyormuş, orası biraz zor uyarı alırmış. ama bilye çok , yani kulağımı ilk gören biraz ıiğhh diyor :). bazen, saçımı küçük ev filminin kızları gibi, kulakları örter şekilde örüyorum :)
merhaba arkadaşlar!aranıza yeni katıldım .akupunkturu görünce hemen buraya geldim çünkü bende akupunkturla zayıflayanlardanım.geçen sene 3 ayda tam 15 kg verdim.çok memnun kaldım.bırakalı neredeyse 14 ay oldu ve şu an 5 kg almış durumdayım.şu an onu vermeye çalışıyorum.kilo vermek için pek çok yol denedim tabii ki en güzeli spor ama akupunkturu çabuk sonuç almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim....kolay gelsinn...
bizden daha tecrübeli olarak aramız hoşgeldin :)zemuszemus
ben perşembe ayten hanıma gittim. oraya bir bayan geldi. acaba senmisin diye düşündüm. :)) ama tutturamadım :)) bayanın başka bi şikayeti varmış. bu arada perşembe 72,400 çıktım. ama sanırım ödemim çözülüyor. Sabah tartıldım. 71,200
merhaba arkadaşlar!aranıza yeni katıldım .akupunkturu görünce hemen buraya geldim çünkü bende akupunkturla zayıflayanlardanım.geçen sene 3 ayda tam 15 kg verdim.çok memnun kaldım.bırakalı neredeyse 14 ay oldu ve şu an 5 kg almış durumdayım.şu an onu vermeye çalışıyorum.kilo vermek için pek çok yol denedim tabii ki en güzeli spor ama akupunkturu çabuk sonuç almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim....kolay gelsinn...
sen iyisin ben kendimi protesto ediyorum ve tatile gitmiyorum. Tatili birak 2 haftadır hafta sonları şiledeyim. ama denize bile girmedim. tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğumu geçen ay regl döneminde canım bir tatlı çekti inananmazsın. güzel bir limonlu cheesecake yaptım ve afiyetle yedim :)) ama sonra vicdan azabı çektim o ayrı.beni bu aralar ayten hanımda göremezsin, tatildeyim. 1 hafta oldu, burada diyet yapmak akıntıya kürek çekmek kadar zor. daha hareketliyim ama akşam yemekleri geç oluyor, gündüz ne kadar dikkat etsem de akşam yemeği beni zorlayacak. henüz kilo almadım ama verebileceğimi de sanmıyorum neyse almıyım da. gelince doğru seansa.:)
sevgiler...
aramıza hoşgeldin, 15 kiloyu veren 5 kiloyu çok rahat verir bence, nasıl kilo verdiğini keşfetmişsindir muhakkkak, başarılar...
sen iyisin ben kendimi protesto ediyorum ve tatile gitmiyorum. Tatili birak 2 haftadır hafta sonları şiledeyim. ama denize bile girmedim. tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğumu geçen ay regl döneminde canım bir tatlı çekti inananmazsın. güzel bir limonlu cheesecake yaptım ve afiyetle yedim :)) ama sonra vicdan azabı çektim o ayrı.
kesinlikle akupunktura gitmeni tavsiye ederim
diyetine uymak çok zor değil.zaten açlık hissin btmiş oluyor.[/QUOT
10 yıl önce 4 kilo fazlalığımı vermek için gitmiştim ama işe yaramadı bende devam etmedim çabuk bıraktım, açlık ve miğde kazınmasına iyi geliyormuş ama inşallah sonuç alarım birde ben aşırı derecede tatlı, çikolata yiyiyorum ama öyle böyle değil aşırı sanırım buda engellenebiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?