akvaryumda katil var!!

nukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
402
75
Arkadaşlar lütfen yardım edin..

akvaryumum var şimdiye kadar vukuatsızdı ama bir haftadır bir katil var

akvaryum içinde bitane green terror diye balık var 3 tane vardı 2si hastalandi ve öldü bunda şu anda sağlıklı olan baligin payı çok çünkü hastayken onlari hep rahatsız etti sonradan ayırdık hasta olanları ama kurtaramadık..ben o balığa huysuz diyorum

neyse aradan 3 ay falan geçti hiç problem yoktu taa ki geçen hafta yem vermeye gittiğimde huysuz balığın ağzında zavallı bir sarıprenses kuyruğu gorene kadar eşim balığın ağzından çıkardı ki kafasını yemiş huysuzun ilk cinayeti oldu

bugün de filtresini temizligim dedim hamile olduğum için eskisi kadar ilgilenemiyorum tabi ama balık eksildigini görmeyecek kadar değil suyun üstünde yarım kuyruk yüzüyordu diptede iskelet hemde bu sefer koca vatosu yemiş anlamadım onu nasıl yedi hemde dikenli oluyor vatos ama bu sefer onun yedigine dair kanıt yok ama başka onu yiyebilcek balıkda yok akvaryumda napcagimi şaşırdım eşimi aradım götür onu sat diyor ama vermekte istemiyorum niye yemiş olabilir ki acaba..

Cam ayiricilar var akvaryumlar için hem bölme gibi ayiriyor hem dışarda aynı bütünlük korunuyor :) benimde sinirli bi balığım minicik bi balığımı suyun üstüne çıkarıp olmesini saglamisti üstelik kendi yan yatarak. Balıklar bazen çok ilginclesiyorlar

Neydi çeşidi?
Amerikan sinema sektörüne bildiriyorum hemmen, korku filmini yapsınlar geç kalmadan. Yeni bir kuşağın daha zihninin bulanmasına neden oluruz muhtemelen, bu fırsat kaçmaz.

Ya valla doganin dengesi onu da suclayamazsiniz ki.. ya götürüp satacaksiniz yada akvaryumlari ayirin.

Aynı cins balıklar yani farklı farklı değiller hemde uzun zamandır sorunsuz yaşıyorlardi birden noldu anlamadim

Neydi çeşidi?
Amerikan sinema sektörüne bildiriyorum hemmen, korku filmini yapsınlar geç kalmadan. Yeni bir kuşağın daha zihninin bulanmasına neden oluruz muhtemelen, bu fırsat kaçmaz.
Ciklet balığı valla ben korktum kendi baligimdan:-D

Ya valla doganin dengesi onu da suclayamazsiniz ki.. ya götürüp satacaksiniz yada akvaryumlari ayirin.
Zaten eşim benim midem bulanıyor diye vermek istiyor hepsini ama ben kiyamiyorum hiç birine ayirsam birine zor bakiyorum iki tane bakamam bide tek balık sıkılıyor

SArı prenses sonradan mı eklendi canım
Sonradan değil akvaryumu kurduğumdan beri ikiside vardı vatosda vardı sarıprensesi yiyince acaba öldü önce sonrami yedi dedik ama bu sefer sapasaglam koca vatosu nasil yedi iki vatos vardi biri zayıftı onuda degil büyük olani yemiş

Canım benim arkadaşım veteriner ona sordum onlar küçükken sorun çıkarmıyormuş ama büyüyünce 8-9 cm gelince adında anlaşıldığı gibi agresif bir yapıya bürünüyorlarmış. Sert olmayan balıkları yiyebiliyormuş. Sert olan Middas, Arratus tarzı balıklarla aynı ortamda yaşayabilirmiş. Arkadaşımın varmış benim elime bile saldırıyor dedi.

Canım benim arkadaşım veteriner ona sordum onlar küçükken sorun çıkarmıyormuş ama büyüyünce adında anlaşıldığı gibi sert olmayan balıkları yiyebiliyormuş. Sert olan Middas, Arratus tarzı balıklarla aynı ortamda yaşayabilirmiş. Arkadaşımın varmış benim elime bile saldırıyor dedi.
saol bilgilendirdigin için ozaman ona yol gözüktü demekki

Eşiniz de ayrı bir tip götür onu sat ne demek yahu sen bu haldeyken kendisi satsın :KK12:

Beraber yasarken olur boyle olaylar.iliskiyi gozden Gecirmek lazim oturup ko... Ay pardon bdv de hep gelin gorumce kaynana sevgili konusu olunca otomatik pilota almistim:confused:

Aliskin degiliz boyle konulara:KK17:

X