• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

al al bitiremiyorum kızlar... kız çeyizi ne masraflıymış ya

[img][5][1][900x1234].webp
1kahvalti_takimlari_bernardo_12.webp
12-parca-kasikli-cupcake-saklama-takimi-9-x-9-x-12-cm-52c10be0df98f.webp
25-368908-w256h213.webp
49-255848-w600h500.webp
3996_kucuk.webp
11289_buyuk_zoom.webp
27591_6037479_7247520181_LO1_20140704_145934_large.webp
27652_6037479_7169910100_LO1_large.webp
27685_6037479_7668910142_LO1_20140709_152311_large.webp

bitmiyor canım bitmıyorrr :) hepsi cok guzel gule gule kullan..

su pembe yemek tkımını nerden aldn ben onun sadece servıs tabagını almak ıstıyorum da kıpada gordum sadece.. ınternette b ulamıyorum markası ve adı varmı ?

Herseyin çok güzel canim güle güle kullan insaAllah :KK68:
Arkadasin da dedigi gibi bitmiyor, hepimiz ayni durumdayiz... :KK73:

bitmiyor canım bitmıyorrr :) hepsi cok guzel gule gule kullan..

su pembe yemek tkımını nerden aldn ben onun sadece servıs tabagını almak ıstıyorum da kıpada gordum sadece.. ınternette b ulamıyorum markası ve adı varmı ?

Canım çok teşekkür ediyorum beğenmene çok sevindim. O yemek takımının markası Kütahya Porselen internette satılıyor. Ama ben carrefourdan aldım. Şuanda satılıyor tanesi 2 liradan takım yaptım. Çok uyguna geldi düşünüyosan kaçırma derim. Tek tek alabiliyosun...

güle güle kullanın.. bende bir ara alıyorudum artık bıraktım.. onun içni size tavsiyem çok incik cincik almayın. evleninde ihtiyacınız varsa alırsınız zaten.. gelin gideceğiniz evi biliyomusunuz? mutfak dolapların küçükse, banyon dolapsız falansa sıkıntı olur

güle güle kullanın.. bende bir ara alıyorudum artık bıraktım.. onun içni size tavsiyem çok incik cincik almayın. evleninde ihtiyacınız varsa alırsınız zaten.. gelin gideceğiniz evi biliyomusunuz? mutfak dolapların küçükse, banyon dolapsız falansa sıkıntı olur
çok haklısın canım:110: gelin gideceğim evi maalesef bilmiyorum kira olacak çünkü, biraz ara vermemin zamanı geldi diye düşünüyorum bende, nerden baksan 1 yılım daha var :KK15:

çok haklısın canım:110: gelin gideceğim evi maalesef bilmiyorum kira olacak çünkü, biraz ara vermemin zamanı geldi diye düşünüyorum bende, nerden baksan 1 yılım daha var :KK15:

benim istediğim yemek takımı 1200 1800 falandı.. okadar çok beğeniyordumki.. bak şuan adını bile hatırlamıyorum size göstermek için.. bende pahalı diye almadım.. 500TL yemek takımı aldım..yeni aldığımda çok güzel.. bu harcamalarada dikkat edersin

www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bin-ban-bom-benimde-artik-ceyizim-var.575756/

buda benimkiler.. küçük bi kaç şeyim var.. genelde çok almaya çalıştım

benim istediğim yemek takımı 1200 1800 falandı.. okadar çok beğeniyordumki.. bak şuan adını bile hatırlamıyorum size göstermek için.. bende pahalı diye almadım.. 500TL yemek takımı aldım..yeni aldığımda çok güzel.. bu harcamalarada dikkat edersin

www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bin-ban-bom-benimde-artik-ceyizim-var.575756/

buda benimkiler.. küçük bi kaç şeyim var.. genelde çok almaya çalıştım
çok beğendim çeyizlerini canım Allah mutlu bi şekilde kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize, bende misafir yemek takımımı biraz pahalıya aldım:KK61: ama günlük yemek takımını araştıra araştıra 12 kişiliği 96 tl gibi komik bi rakama aldım. :oops:

Sağol canım.. birde kahvaltı takımını kaç kişilik almak lazım 6 kişilik yetmezse diye düşünüyorum
bende çok düşündüm ama aldığımız yemek takımlarının pasta tabaklarını da kahvaltı takımı olarak kullanabiliriz kalabalık kahvaltı sofralarında ayrı ayrı 2 kahvaltı takımı almak çok masraflı oluyor alınacak onca şey varken, ben kahvaltı takımını 2 gün önce aldım bernardo marka 299tl ye yanında günlük çatal bıçak kaşık takımı hediye verdiler düşünüyosan kaçırma derim kampanya bitmek üzere...:KK15:

Back
X