Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitmiyor canım bitmıyorrr :) hepsi cok guzel gule gule kullan..
su pembe yemek tkımını nerden aldn ben onun sadece servıs tabagını almak ıstıyorum da kıpada gordum sadece.. ınternette b ulamıyorum markası ve adı varmı ?
Herseyin çok güzel canim güle güle kullan insaAllah
Arkadasin da dedigi gibi bitmiyor, hepimiz ayni durumdayiz...![]()
çok haklısın canımgüle güle kullanın.. bende bir ara alıyorudum artık bıraktım.. onun içni size tavsiyem çok incik cincik almayın. evleninde ihtiyacınız varsa alırsınız zaten.. gelin gideceğiniz evi biliyomusunuz? mutfak dolapların küçükse, banyon dolapsız falansa sıkıntı olur
çok haklısın canımgelin gideceğim evi maalesef bilmiyorum kira olacak çünkü, biraz ara vermemin zamanı geldi diye düşünüyorum bende, nerden baksan 1 yılım daha var
![]()
çok beğendim çeyizlerini canım Allah mutlu bi şekilde kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize, bende misafir yemek takımımı biraz pahalıya aldımbenim istediğim yemek takımı 1200 1800 falandı.. okadar çok beğeniyordumki.. bak şuan adını bile hatırlamıyorum size göstermek için.. bende pahalı diye almadım.. 500TL yemek takımı aldım..yeni aldığımda çok güzel.. bu harcamalarada dikkat edersin
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bin-ban-bom-benimde-artik-ceyizim-var.575756/
buda benimkiler.. küçük bi kaç şeyim var.. genelde çok almaya çalıştım
Bende bu bornoz setini nerden aldığını merak ettim.
söyliyim hemen taç markası modeli marietta internetten sitesinden satın aldım canımBende bu bornoz setini nerden aldığını merak ettim.
Sağol canım.. birde kahvaltı takımını kaç kişilik almak lazım 6 kişilik yetmezse diye düşünüyorumsöyliyim hemen taç markası modeli marietta internetten sitesinden satın aldım canım
bende çok düşündüm ama aldığımız yemek takımlarının pasta tabaklarını da kahvaltı takımı olarak kullanabiliriz kalabalık kahvaltı sofralarında ayrı ayrı 2 kahvaltı takımı almak çok masraflı oluyor alınacak onca şey varken, ben kahvaltı takımını 2 gün önce aldım bernardo marka 299tl ye yanında günlük çatal bıçak kaşık takımı hediye verdiler düşünüyosan kaçırma derim kampanya bitmek üzere...Sağol canım.. birde kahvaltı takımını kaç kişilik almak lazım 6 kişilik yetmezse diye düşünüyorum