• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

al al bitiremiyorum kızlar... kız çeyizi ne masraflıymış ya

Cnm ceyiz masrafli evet 2,5sene once bende deli gubi alisveris yapiyordum hevesli oluyot insan :) ayni hevesle kullabmani diliyorm evlendiginde cnm
hepsi cok guzeller bayildim

Cnm ceyiz masrafli evet 2,5sene once bende deli gubi alisveris yapiyordum hevesli oluyot insan :) ayni hevesle kullabmani diliyorm evlendiginde cnm
hepsi cok guzeller bayildim
çok çok saol canım beğenmene çok sevindim, inş hepimiz aldığımzdaki heycanla kullanırız eşyalarımızı :D

bu çeyiz işi btmez canım bitmez.

aldıkça eksikler çıkıyo maalesef ki.
herşeyin çok güzel güle güle kullan canım büyük olan fazla parar tutan eşyaları almışsın zaten gerisi de gelir canım

bu çeyiz işi btmez canım bitmez.

aldıkça eksikler çıkıyo maalesef ki.
herşeyin çok güzel güle güle kullan canım büyük olan fazla parar tutan eşyaları almışsın zaten gerisi de gelir canım
Amin inşallah canım çok saol :KK54: aynen bi gözümü korkutan mobilyalar onlarda bi çıksaydı rahatlıcam:KK22:

Canım çok teşekkür ediyorum beğenmene çok sevindim. O yemek takımının markası Kütahya Porselen internette satılıyor. Ama ben carrefourdan aldım. Şuanda satılıyor tanesi 2 liradan takım yaptım. Çok uyguna geldi düşünüyosan kaçırma derim. Tek tek alabiliyosun...

tek tek alabılcegım bı lınk var mı canım yoksa carrefourdanmı almam grekyıor hangı carrefourdan aldn

Eve
bende çok düşündüm ama aldığımız yemek takımlarının pasta tabaklarını da kahvaltı takımı olarak kullanabiliriz kalabalık kahvaltı sofralarında ayrı ayrı 2 kahvaltı takımı almak çok masraflı oluyor alınacak onca şey varken, ben kahvaltı takımını 2 gün önce aldım bernardo marka 299tl ye yanında günlük çatal bıçak kaşık takımı hediye verdiler düşünüyosan kaçırma derim kampanya bitmek üzere...:KK15:
gEvet iyi fikir aslinda pasta tabagi olayi... daha bakmadim ama

şunu çok beğendim ama siz ne düşünürsünüz?
Screenshot_2014-06-28-14-15-16.webp

güle güle kullan canım her seyinii beyaz esyalarımız aynı gördüğüm kadarıyla huzurla kullanalım inşAllah :KK68::KK68:
dediğin gibi çok masraflı bu işler battık yahu :cool:
saol canımmm amin inş. güle güle kullanalım aldıklarımızı zevklerimiz aynıymış ne güzell :KK24:

saol canımmm amin inş. güle güle kullanalım aldıklarımızı zevklerimiz aynıymış ne güzell :KK24:
ilk sayfam güncellenmiyo düzenli olsun diye tek tek eklemeyle uğrasıyorum suan ben de :) baktıkca yine bi mutlu oldum amin canım sayfama da beklerim

ilk sayfam güncellenmiyo düzenli olsun diye tek tek eklemeyle uğrasıyorum suan ben de :) baktıkca yine bi mutlu oldum amin canım sayfama da beklerim
canım sayfana baktım ve bayıldım diyebilrim herşeyin çok çok güzel ağız tadıyla kullanman dileğiyle...

Back
X