- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çok saol canım beğenmene çok sevindim, inş hepimiz aldığımzdaki heycanla kullanırız eşyalarımızıCnm ceyiz masrafli evet 2,5sene once bende deli gubi alisveris yapiyordum hevesli oluyot insan :) ayni hevesle kullabmani diliyorm evlendiginde cnm
hepsi cok guzeller bayildim
Amin cnm :) ama kullandim ve kullaniyorum eskittium bile oldu :)çok çok saol canım beğenmene çok sevindim, inş hepimiz aldığımzdaki heycanla kullanırız eşyalarımızı![]()
ayyy ne güzel eminim özenerek aldığın şeylerin kullanmasıda zevkli oluyodurAmin cnm :) ama kullandim ve kullaniyorum eskittium bile oldu :)
Aynen cnm :)ayyy ne güzel eminim özenerek aldığın şeylerin kullanmasıda zevkli oluyodur![]()
Amin inşallah canım çok saolbu çeyiz işi btmez canım bitmez.
aldıkça eksikler çıkıyo maalesef ki.
herşeyin çok güzel güle güle kullan canım büyük olan fazla parar tutan eşyaları almışsın zaten gerisi de gelir canım
Canım çok teşekkür ediyorum beğenmene çok sevindim. O yemek takımının markası Kütahya Porselen internette satılıyor. Ama ben carrefourdan aldım. Şuanda satılıyor tanesi 2 liradan takım yaptım. Çok uyguna geldi düşünüyosan kaçırma derim. Tek tek alabiliyosun...
canım ben istanbul kozyatağı carrefour varya ordan aldım tanesi 2 lira hemde ve dün gittim hala var eğer yakınsan al derim.tek tek alabılcegım bı lınk var mı canım yoksa carrefourdanmı almam grekyıor hangı carrefourdan aldn
gEvet iyi fikir aslinda pasta tabagi olayi... daha bakmadim amabende çok düşündüm ama aldığımız yemek takımlarının pasta tabaklarını da kahvaltı takımı olarak kullanabiliriz kalabalık kahvaltı sofralarında ayrı ayrı 2 kahvaltı takımı almak çok masraflı oluyor alınacak onca şey varken, ben kahvaltı takımını 2 gün önce aldım bernardo marka 299tl ye yanında günlük çatal bıçak kaşık takımı hediye verdiler düşünüyosan kaçırma derim kampanya bitmek üzere...![]()
çok güzelmiş canım çok beğendim ama dediğim gibi 2 tane almayın oraya yapcağınız masrafla başka bi ihtiyacınızı alın.şunu çok beğendim ama siz ne düşünürsünüz?Eki Görüntüle 1253641
Evet bende ayni fikirdeyim :)çok güzelmiş canım çok beğendim ama dediğim gibi 2 tane almayın oraya yapcağınız masrafla başka bi ihtiyacınızı alın.
güle güle kullan canım her seyinii beyaz esyalarımız aynı gördüğüm kadarıyla huzurla kullanalım inşAllah
saol canımmm amin inş. güle güle kullanalım aldıklarımızı zevklerimiz aynıymış ne güzellgüle güle kullan canım her seyinii beyaz esyalarımız aynı gördüğüm kadarıyla huzurla kullanalım inşAllah
dediğin gibi çok masraflı bu işler battık yahu![]()
ilk sayfam güncellenmiyo düzenli olsun diye tek tek eklemeyle uğrasıyorum suan ben de :) baktıkca yine bi mutlu oldum amin canım sayfama da beklerimsaol canımmm amin inş. güle güle kullanalım aldıklarımızı zevklerimiz aynıymış ne güzell![]()
canım benim çok teşekkür ediyorum amin inşşher şeyiniz çok çok güzel güle güle kullanın
canım sayfana baktım ve bayıldım diyebilrim herşeyin çok çok güzel ağız tadıyla kullanman dileğiyle...ilk sayfam güncellenmiyo düzenli olsun diye tek tek eklemeyle uğrasıyorum suan ben de :) baktıkca yine bi mutlu oldum amin canım sayfama da beklerim