Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Berbat. Hiç güvenilir değil. Al-bi, bebetime ve miratech. En çok yanılan 3 marka.Iyi akşamlar kızlar al bi gebelik testini kullanan oldu mu ne derecede güvenilir bir test
Hangi markalar daha güvenilir alacağım zaman al bi veriyolar geneldeBerbat. Hiç güvenilir değil. Al-bi, bebetime ve miratech. En çok yanılan 3 marka.
Negatif gösteriyo ya çift çizgi değilde diğer tarafında bi çizgi vardı güvenilirliğini merak ettim bendeValla bazen silik cizgi cikariyor. İki ay once cikti kan testinde negatifti.
Bi ara kullandim sorun yoktu yani.
Hangi siteden aldınız pekitestleri internetten alsaniz daha uyguna gelir ben 25 tane laboquick marka testi 28 tl ye aldim
Eczane de tanesi 5 lira aradaki farka baktestleri internetten alsaniz daha uyguna gelir ben 25 tane laboquick marka testi 28 tl ye aldim
evet hatta 50 tanesi 31 tlydi ondan alacaktim sonra vazgectimEczane de tanesi 5 lira aradaki farka bak
Freely, laboquick, predictorHangi markalar daha güvenilir alacağım zaman al bi veriyolar genelde