Al oğlun senin olsun :((

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
39
Hafta sonu rutinlerinden birini yaşıyordum.Kızlarım ikiz geceleri cok kalkıyor saatlerce uyumuyorlar.O uykusuz şiş gözlerle sabah göreve gidiyorumHafta sonu iş güç derken bunalımlı geçiyor zaten.Annem memlekete gitmek istedi kayın validemler bizde misafirlikte ben gidip biraz dinleneyim dedi.Bu hafta sonu yine cocuklar uyumadı derken geceden kalma uykusuzlugumla saat 8 e kadar uyuya kalmışım.Cocuklar eşim kayın babam ve kaynanacığım içeride eşimin Başını yemekle meşgul."Oğlu gelin neden yatıyormuş,ben gitmelerini mi istiyormuşum da(Gırtlagını sıkıcam walaha bu kadının)eşim de kalkıp öldüreyim mi diyor.Az sonra ben uyandım kendi ellerimle yesinler diye zıkkımlık hazırladım.Derken eşimle tatrışmaya başladım.(doldurmuş oğlunu yaratık)aramızda mevzuyu kapattık.Kaynanam söylenmeye başladı.Oğlunu çatlatacakmıymışım.kardeşi eşinin yüzünden çatlamış zatende .Allah eşimin yardımcısı olsunmuş.(bu arada kayınvalideme cok saygılıyımdır)Her tatrtışmamızda oğluyla aramıza girip oğlunu kayırır.EEEEEEEEEEEEEE bıktım artık YeterrrrrrrrrrrrrrrrrrBen o kadar kötümüyüm ki oğlunu çatlatıcam dedim .Al oğlun senin olsun dedim.Mutlu mesut yaşayında çatlamasın.Nikah düşmez dedi Ben evlen demedim dedim.Yanına al sana vereyim.Allahım şeytan kadın.

Ohaaa nikah düşmez demiş,devrelerim yandı bir anda

ben bir şeyler anladım gibi ama doğru anladığımı bilemedim bir an. sinirle sanırım konu sahibi çok karışık yazmışsın.

Abisi nasil catladiki.
Akli sira senin lafini baska yone cekip laf oyunu yapmak istemis.yarin birgun ogluna gelin bana boyle dedi diye.

ha ha nikahı neden karıştırmış kv:))
devreler yanmış onun da.
ne kadar anlayışssızlar ya.
ikiz bakmak sabaha kadar uykusuz kalmak nedir ben bilirim.
gel dertleşelim arkadaşım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…