- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.876
- 508
- 31
Anlamadm ne demekk istedin??aminnnn cevaba bak hizaya gel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadm ne demekk istedin??aminnnn cevaba bak hizaya gel.
duysa ne olur hasta oradaydı aten.
ya varya ölümüne saydırdım senin o nalet kaynanana.. çünkü nalet kaynanaları en iyi tanıyanlardan biriyim.
sonra eski konularına baktımda. seni sokaklarda kovalayan, dibine kadar şiddet uygulayan koca, polis polis gezen sen, travestiye benziyorsun diyen görümce, oğlumla nikah düşmez diyen kaynana. ve bu aileye yaptığın 3 çocuk. bazen ne ekersen onu biçiyorsun. herşey başta yanlışmış zaten. bundan sonrası ne kadar doğru olur.
benim başım rahat kalma ki ben mi lanetliyim neyimya varya ölümüne saydırdım senin o nalet kaynanana.. çünkü nalet kaynanaları en iyi tanıyanlardan biriyim.
sonra eski konularına baktımda. seni sokaklarda kovalayan, dibine kadar şiddet uygulayan koca, polis polis gezen sen, travestiye benziyorsun diyen görümce, oğlumla nikah düşmez diyen kaynana. ve bu aileye yaptığın 3 çocuk. bazen ne ekersen onu biçiyorsun. herşey başta yanlışmış zaten. bundan sonrası ne kadar doğru olur.
terbiyesizlerin yeri vardır canım iylik yaramaz.Tuvalet terliğiyle vuraydı ağzına ..
ahh canım ahh iyi kaynana yok mu bilimiyorum iyisi bizi bulmaz.eşiniz bir şey demiyor mu? Ben olsam o evi başlarına yıkardım. Şu anda hormonlarım tavan zaten hamilelikten vallahi yolarım ben o kadını. Terbiyesizzzzz
![]()
kayın validemin cevabaına bak hizaya gel diyorum canım.Anlamadm ne demekk istedin??
Alllah versin müstahakını.Yuh kayinvsliden sapik çıktı kızım uyan..aynen dediğini yap..eğer bu lafları kocan onlara yedirmiyor sa bırak, kendi pisliklerinde boğulsunlar..igrenclere bak asabim bozuldu..
O iyi dediklerimizinde başka başka huyları vardır emin ol. Erkek anneleri niye böyle yaaa?ahh canım ahh iyi kaynana yok mu bilimiyorum iyisi bizi bulmaz.
terbiyesizlerin yeri vardır canım iylik yaramaz.
iyisi yok sanırım en iyisi günde 40 defa şeytanlık düşünürmüş.O iyi dediklerimizinde başka başka huyları vardır emin ol. Erkek anneleri niye böyle yaaa?
hayatı zehir ediyorlar harbiden ya.Tencere kapak misali bunalr demekki..
ne espirisi canım tartışıyorduk.Tek anladığım mevzu; nikah düşse oğlunu kocası mı yapacak mış? Yoksa espri mi yapmış? Niye böyle demiş kadın?
hayatı zehir ediyorlar harbiden ya.
boşansak rahat edecekler.allah o kaynananın kalbindekini yoluna versin ,
hiç vicdan yok bu kadınlarda , tek bildikleri oğlanlarını geline karşı doldurmak