• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Al oğlun senin olsun :((

:)))
Ya eşim cok fenadir benim.

Birgun birsey oldu arayip duruyor ust uste.. normalde baska sehirlerdeyiz. Ariyor ariyor musait degildik acmadik. Ne yapiyodukbilmiyorum. Esim acti sonudna. Oda oglum neden acmiyon dedi :) esimde. Birakmiyonki torun yapalim sana. Torun yapiyorduk diyo. :)))
!anam kumandayi aliyo elinden birakmiyo. Degisip duruyor kafasina gore. Ben bir diziye bakicam derim diye. Yarin su var ona bakicaz diyo. Aman son günlerde ben pek tv bakmiyom ses olsun diye aciyordum zaten. Karismiyorum nereye bakarsa baksin.
Amannn.. he deyip geciyorum. Esimde memnun bende memnun kaynanamda...
Gecem sefer cok atistik. Bu sene iyiyiz yinede...
Televizyonunu da getirsin gelirken (:
Ahaha iyi cevap vermiş eşin ama kv vurdumduymaz sanırım. Sen iyiysen sorun yok :)

Allah yardımcın olsun ne işi var o kadar evli insanların yanında illa suyunu çıkartırlar.
Cikaririlar. Esimde bir alem.
Kaynabam yalandan ogkum biletimi al gideyim der. Esimde almaz. Kal ne yapcan diye. Gecen sene sinir kupu olmustum.
Bu senede 5 6 haftadan once gitmesini beklmemiyorum acikcasim yoksa hayal kirikligina ugrarim. Benim ailem gelir hic birşeye kariamaz zorla getirdim gecen sefer zaten. 2 senede bir gelirler herhalde. 2 haftadan fazla kalamazlar. Yeni tasindigimizda yeni evli sayiliriz 5 hafta yanimizda kaldi. Birazda esim yuzumden cok sinirlenmistim esime kadin gitcem dediginde gondermiyor diyen. O arada annelere gel gel diyordum ailem gelmedi. Kizim hic yalniz kalamadiniz biraz yalniz kalin biz geliriz dediler. Bir kac ay sonra geldiler.
Amannn dusuncesizlik. Ama ben olsam bende kalirim. Hersey ayagina geliyor.

sana cok guzel duser. soranlara hem kocam hem de oglum olur kendisi iye cevap verirsin !demeliydin . Catlak . asil kendi catlakmis zaten bide oglumu catlattin diyor ... evinizde uzun bi boy aynasi varmi ?? kendisine gidip bir aynadan bakmasini soyleyin .
Ayy bak buldum çok komiktir kayinvalideme gelsin ...... merhaba ben 22 yaşındayım ve 44 yaşında dul bir bayanla evliyim. eşimin 25 yaşında bir kızı var. babam ise bu kızla evlendi. böylelikle babam, karımın kızıyla evlenmiş olduğu için damadım oldu. bunun üzerine kızım da babamla evlenmiş olduğu için üvey annem oldu. hanımın ve benim de geçen sene bir oğlmuz oldu. oğlum hanımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi. bir de üvey annemenin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. anlayacağınız benim oğlum benim dayım oldu. babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuk getirdi. o babamın oğlu olduğu için benimde erkek kardeşim ve de kızımın oğlu olduğu için torunum. yani ben torunum erkek kardeşiyim. ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. kısacası kendimin dedesiyim.
saygılar ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Televizyonunu da getirsin gelirken :-)
Ahaha iyi cevap vermiş eşin ama kv vurdumduymaz sanırım. Sen iyiysen sorun yok :)
Kafama takip karşılık vermedigim icin rahatim.
Askinda kotu biri degil. Ama sevemedigim icin en bastan ne yaosa gozume batiyot yoksa kotu biri degil. En azindan vicdan sahibi. Buradakileri okuyorum. Onlarin yaninda melaike benimkim ama sevemedim iyi bise yaosa bile batiyo. Birde kendi evi gibi herseye karar vermek istemesi beni sinir ediyo.

Esim aileme heo saygilidir. Saygisini korumasi icin bu sene annesine iyi bakiyorum :) aneside bi sıkıntı cikarmiyor. Galiba gecen sene bende suçluydum. Gicik oldugumdan cok ustune gittim. Kiskirttim galiba bir nevi itiraf etmek istemesemde....

Cikaririlar. Esimde bir alem.
Kaynabam yalandan ogkum biletimi al gideyim der. Esimde almaz. Kal ne yapcan diye. Gecen sene sinir kupu olmustum.
Bu senede 5 6 haftadan once gitmesini beklmemiyorum acikcasim yoksa hayal kirikligina ugrarim. Benim ailem gelir hic birşeye kariamaz zorla getirdim gecen sefer zaten. 2 senede bir gelirler herhalde. 2 haftadan fazla kalamazlar. Yeni tasindigimizda yeni evli sayiliriz 5 hafta yanimizda kaldi. Birazda esim yuzumden cok sinirlenmistim esime kadin gitcem dediginde gondermiyor diyen. O arada annelere gel gel diyordum ailem gelmedi. Kizim hic yalniz kalamadiniz biraz yalniz kalin biz geliriz dediler. Bir kac ay sonra geldiler.
Amannn dusuncesizlik. Ama ben olsam bende kalirim. Hersey ayagina geliyor.
Ayyy bide yeni evlisin kıyamam ne düşüncesiz kayinvaliden.Bide yanınızda yatsın tövbe yarabbim

Kafama takip karşılık vermedigim icin rahatim.
Askinda kotu biri degil. Ama sevemedigim icin en bastan ne yaosa gozume batiyot yoksa kotu biri degil. En azindan vicdan sahibi. Buradakileri okuyorum. Onlarin yaninda melaike benimkim ama sevemedim iyi bise yaosa bile batiyo. Birde kendi evi gibi herseye karar vermek istemesi beni sinir ediyo.

Esim aileme heo saygilidir. Saygisini korumasi icin bu sene annesine iyi bakiyorum :) aneside bi sıkıntı cikarmiyor. Galiba gecen sene bende suçluydum. Gicik oldugumdan cok ustune gittim. Kiskirttim galiba bir nevi itiraf etmek istemesemde....
İyi bakalım :)

Ayyy bide yeni evlisin kıyamam ne düşüncesiz kayinvaliden.Bide yanınızda yatsın tövbe yarabbim
Esime dedim. Gel aramiza yat desem hic yok demicek gelip yatacak.
Benim gicikligimda yeni evki iken heryere bizle gelmesi ve gelmek istemesi idi. Ondna sonra dahada sevemedim.
Simdide insan olarak iyi davraniyorum. Kendide kotu biri değildir ama sevemedim.

Simdi 2 yillik evliyim de... ilk yil..

Esime dedim. Gel aramiza yat desem hic yok demicek gelip yatacak.
Benim gicikligimda yeni evki iken heryere bizle gelmesi ve gelmek istemesi idi. Ondna sonra dahada sevemedim.
Simdide insan olarak iyi davraniyorum. Kendide kotu biri değildir ama sevemedim.

Simdi 2 yillik evliyim de... ilk yil..
Fazla iylikten maraz doğuyor çöreklenmiş yanınıza baksana.

Fazla iylikten maraz doğuyor çöreklenmiş yanınıza baksana.
Düşüncesizler ne olacakm
Umurlarinda mi ogullari ya... ogullari var onlarin gelinde kim oluyormus
Bugun. Diyor ogkuma kabak yemegi yapicam. Dedim yap yiyelim.
Diyor yapma desende yapicam. Dedim niye yapma diyeyim ki?
Tevbe ya illa gel beni kasi diyor. Esimin hatrina cevap vermiyorum. Yoksa pabuc birakmam.
Gecen senede. Bize geldi hergin ama hergun. Gidene kadar ogluma guzel yemek yapayim yesin falan bir kac gun yapti. Birignde. Ne yapıcaz bugun yemek dedi. Dedim ben bilmem, ogluna guzel yemekler yapacakmissin ya... ne yaparsan yap demistim. Pasa pasa yaptı.
Halbukkm evlendigimde cılız biri idi kilo aldi benle evlenince

Ay kusura bakma uzatiyorum.
Insan anlattikca aklina birseyler geliyor
Diyom da... evkendigimde zayifti ben sismanlattim diye. Esim bile dedi annesine. Anne bu yasima kadar yemedigi. Seyler yapiyor esim. Yemediklerimi yiyorum diye... amannn iste... yirtiklar. Ne olacak

Hafta sonu rutinlerinden birini yaşıyordum.Kızlarım ikiz geceleri cok kalkıyor saatlerce uyumuyorlar.:KK46:O uykusuz şiş gözlerle sabah göreve gidiyorum:bicak:Hafta sonu iş güç derken bunalımlı geçiyor zaten.Annem memlekete gitmek istedi kayın validemler bizde misafirlikte ben gidip biraz dinleneyim dedi.Bu hafta sonu yine cocuklar uyumadı derken geceden kalma uykusuzlugumla saat 8 e kadar uyuya kalmışım.Cocuklar eşim kayın babam ve kaynanacığım içeride eşimin Başını yemekle meşgul.:sopa::sopa::sopa:"Oğlu gelin neden yatıyormuş,ben gitmelerini mi istiyormuşum da:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:(Gırtlagını sıkıcam walaha bu kadının)eşim de kalkıp öldüreyim mi diyor.Az sonra ben uyandım kendi ellerimle yesinler diye zıkkımlık hazırladım.Derken eşimle tatrışmaya başladım.(doldurmuş oğlunu yaratık:KK61::KK61:)aramızda mevzuyu kapattık.Kaynanam söylenmeye başladı.Oğlunu çatlatacakmıymışım.kardeşi eşinin yüzünden çatlamış zatende .Allah eşimin yardımcısı olsunmuş.(bu arada kayınvalideme cok saygılıyımdır)Her tatrtışmamızda oğluyla aramıza girip oğlunu kayırır.EEEEEEEEEEEEEE bıktım artık Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr:ukala::ukala::ukala:Ben o kadar kötümüyüm ki oğlunu çatlatıcam dedim .Al oğlun senin olsun dedim.Mutlu mesut yaşayında çatlamasın.:-):-)Nikah düşmez dedi:KK57::KK57::KK57::KK57: Ben evlen demedim dedim.Yanına al sana vereyim.Allahım şeytan kadın.
Hepsimi manyak bencil bunların yaa. Kendileri naparmis acaba aynı şartlarda. Eslerde iş yok. Sus demiyolarki analarına. Biz olsak deriz.

Hafta sonu rutinlerinden birini yaşıyordum.Kızlarım ikiz geceleri cok kalkıyor saatlerce uyumuyorlar.:KK46:O uykusuz şiş gözlerle sabah göreve gidiyorum:bicak:Hafta sonu iş güç derken bunalımlı geçiyor zaten.Annem memlekete gitmek istedi kayın validemler bizde misafirlikte ben gidip biraz dinleneyim dedi.Bu hafta sonu yine cocuklar uyumadı derken geceden kalma uykusuzlugumla saat 8 e kadar uyuya kalmışım.Cocuklar eşim kayın babam ve kaynanacığım içeride eşimin Başını yemekle meşgul.:sopa::sopa::sopa:"Oğlu gelin neden yatıyormuş,ben gitmelerini mi istiyormuşum da:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:(Gırtlagını sıkıcam walaha bu kadının)eşim de kalkıp öldüreyim mi diyor.Az sonra ben uyandım kendi ellerimle yesinler diye zıkkımlık hazırladım.Derken eşimle tatrışmaya başladım.(doldurmuş oğlunu yaratık:KK61::KK61:)aramızda mevzuyu kapattık.Kaynanam söylenmeye başladı.Oğlunu çatlatacakmıymışım.kardeşi eşinin yüzünden çatlamış zatende .Allah eşimin yardımcısı olsunmuş.(bu arada kayınvalideme cok saygılıyımdır)Her tatrtışmamızda oğluyla aramıza girip oğlunu kayırır.EEEEEEEEEEEEEE bıktım artık Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr:ukala::ukala::ukala:Ben o kadar kötümüyüm ki oğlunu çatlatıcam dedim .Al oğlun senin olsun dedim.Mutlu mesut yaşayında çatlamasın.:-):-)Nikah düşmez dedi:KK57::KK57::KK57::KK57: Ben evlen demedim dedim.Yanına al sana vereyim.Allahım şeytan kadın.
Siz bunları böyle alıştırmayın
Birde çalışıyorsunuz galiba
Fırsat buldukça çocuklarla yatın uyuyun
Bir zahmet kıçlarını kaldırıp hazırlasınlar kahvaltılarını erimez biyerleri

Back
X