- 26 Mart 2020
- 25
- 7
- 1
- Konu Sahibi Meraktannn123
Arkadaşlar geçenlerde bir adama benzetildim ve adamın benimle hiçbir alakası yoktu karşımdaki ısrarla aynisisin deyince yanimdaki hocama sordum ve alakamizin bile olmadığını söyledi.cocuk fikrini dayatmaya devam etti.benzettigi adam yusyuvarlak yüzlü bir adamdı gözü küçük kaşları kalın kısa yani kısaca benim tam tersim.normalde kendimi gerçekten beğenirim olduğum halimle çok mutluyumdur birisi cirkin dese asla takmam ve genelde hep güzel eleştiriler alan bir kızımdır.ve asla benzemek istemedigim birine zorla benzetilince o an benzeten çocukla birlikte sınıftaki diğer tüm herkese sorduğumuzda direk evet dediler pek takmadım çünkü hepsi koyun sürüsü gibidir genelde.asil beni üzen bir başka çok güvendiğim bir hocamın evet çok benziyorsun demesi.ne diyeceğimi bilemedim eve gider gitmez bi o kadar kişiye -ki bunlar bana her konuda dürüst olan kişilerdir-sordum . Ilk başta dalga geçtiğimi sandılar sonra ciddi olduğumu görünce saçmalama dalga geçmişler seninle inandın mi cidden alakan yok dedi hepsi.ama dalga geçilmediğini çok ciddi bir şekilde anlamıştım ve şuan kafama çok takıldı neden bilmiyorum. Asla insanları fiziksel özelliklerine göre yargılamam zaten bu adamı araştırdığımda o fotoğraftan çok farklıydı ama ısrarla o korkunç fotoğrafa benzetildim.daha önce de birilerine benzetilmistim ve her ne kadar gördüğümde AA bu bana benziyor demeyeceğim insanlar olsalarda bir şekilde kaşı gözü ya da uzun yüz hatları bana benzeyen kişilerdi.Bu sefer olay oturmaya başladıkça canımı sıktı. Biliyorum düşünmeye değmez özellikle benzemedigimi bilmeme rağmen ama yine de elimde değil neden acaba diye.cunku hiçbir şekilde ilişki kuramadım ve kafama takıldı.boyle bir şey yaşayan var mı veya kafama takılmaması için ne yapmayalım sizce.Bu kadar okuduğunuz için teşekkür ederim gerçekten.