Alamadım hıncımı

Ben içimde kalan şeyleri bugün söylediğim için onun özgüven patlamasını yerle bir ettiğim için kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum ihtiyacım olan şey bu imiş onun sevgisi ilgisini gözden çıkaralı çok oldu yoksa

Benim zaten ondan duygusal anlamda bir beklentim kalmadı ve daha ayrılmadan uzaklasmistim soğumuştum kendisinden fakat durum aldatma ile neticelenince hazmedemedim.Tamam dünyada her şeyin adil olmadıgını kabullenmek gerekir fakat ben aptal yerine konduğum üstelik ağlarken bir de beni suçlayıp çekip giden bi adama haddini bildirmek istedim uykularım kaçıyordu,aklıma geldikçe ağlamak istiyordum ona duyması gerekenleri ömrümün sonuna kadar söyleyemeyeceğimi düşünürken kendisi gelip bi şekilde buldu bu fırsatı en güzel şekilde değerlendirdiğimi dusunuyorum hesabını kapatacak kadar farklı bir kimlik altından hakarete uğrayacak konuma düşürdüm

Eğer içiniz rahatladıysa ne güzel. Bundan sonra artık unutmanız ve o sayfayı kapatmanız daha kolay olur belki.

Eğer içiniz rahatladıysa ne güzel. Bundan sonra artık unutmanız ve o sayfayı kapatmanız daha kolay olur belki.
Kesinlikle 20 gündür ilk defa rahat uyuyacağımı hissediyorum aldatılmak çok kötü bir durum hiçbir hemcinsimin böyle bir şey yaşamaması temennisiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…