Teşekkür ederim güzel yorumun icino güzel canını daha fazla sıkma. Boşver!
+1En büyük intikam onu en kısa zamanda unutup göz ardı edip hayatınızdan çıktığı için daha mutlu olduğunuzu görmesidir
Yazık ki ne yazık. Aklıyla şeyi yer değiştirince böyle oluyor.Aynen artık yalan söylerken insanların yüzü bile kizarmiyor ki bunu yapan toplumun mimari olması gereken bir eğitimci
Ben içimde kalan şeyleri bugün söylediğim için onun özgüven patlamasını yerle bir ettiğim için kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum ihtiyacım olan şey bu imiş onun sevgisi ilgisini gözden çıkaralı çok oldu yoksa
Benim zaten ondan duygusal anlamda bir beklentim kalmadı ve daha ayrılmadan uzaklasmistim soğumuştum kendisinden fakat durum aldatma ile neticelenince hazmedemedim.Tamam dünyada her şeyin adil olmadıgını kabullenmek gerekir fakat ben aptal yerine konduğum üstelik ağlarken bir de beni suçlayıp çekip giden bi adama haddini bildirmek istedim uykularım kaçıyordu,aklıma geldikçe ağlamak istiyordum ona duyması gerekenleri ömrümün sonuna kadar söyleyemeyeceğimi düşünürken kendisi gelip bi şekilde buldu bu fırsatı en güzel şekilde değerlendirdiğimi dusunuyorum hesabını kapatacak kadar farklı bir kimlik altından hakarete uğrayacak konuma düşürdümBence bir an önce bu fikirden vazgeçin. Çünkü sizi gözden çıkarmış birine ne yaparsanız yapın sonuç sıfır. Onun canını değil kendi canınızı yakacaksınız bu şekilde. Daha fazla aynı gerçeklerle yüzleşmenin ve vakit kaybetmenin bir anlamı var mı sizce?
Bir an önce kendi duygularınıza kendi hayatınıza odaklanın. Hayat bunlarla vakit harcamak için çok kısa.
Benim zaten ondan duygusal anlamda bir beklentim kalmadı ve daha ayrılmadan uzaklasmistim soğumuştum kendisinden fakat durum aldatma ile neticelenince hazmedemedim.Tamam dünyada her şeyin adil olmadıgını kabullenmek gerekir fakat ben aptal yerine konduğum üstelik ağlarken bir de beni suçlayıp çekip giden bi adama haddini bildirmek istedim uykularım kaçıyordu,aklıma geldikçe ağlamak istiyordum ona duyması gerekenleri ömrümün sonuna kadar söyleyemeyeceğimi düşünürken kendisi gelip bi şekilde buldu bu fırsatı en güzel şekilde değerlendirdiğimi dusunuyorum hesabını kapatacak kadar farklı bir kimlik altından hakarete uğrayacak konuma düşürdüm
Kesinlikle 20 gündür ilk defa rahat uyuyacağımı hissediyorum aldatılmak çok kötü bir durum hiçbir hemcinsimin böyle bir şey yaşamaması temennisiyle...Eğer içiniz rahatladıysa ne güzel. Bundan sonra artık unutmanız ve o sayfayı kapatmanız daha kolay olur belki.
Ben anlamadım eski çıktığıyla mı yoksa kuzenle mi evlendi?Ayni durumu yillar once iki kuzen olan akrabam denedi simdi o iki kuzen gorusmuyor nedeni ise nefret edilen dangalak sevgiliyle evlendi.
eski sevgilisiyle.......Ben anlamadım eski çıktığıyla mı yoksa kuzenle mi evlendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?