• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alamadım hıncımı

0mayra

İçimde kırk kadın,kırkı da yabancı kırkı da öteki
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
383
305
53
Selam kızlar 20 gün falan oluyor aldatma olayından sonra hele ki ben o kadar ard niyetsiz sevmişken beni yok sayarak gitmesi çok ağrıma gitti her düşündüğümde ağlıyorum içim soğumadı bir türlü intikam ateşiyle yanıp tutusuyodum ki dune kadar.Dun kuzenimi eklemiş sosyal medyadan tabi kuzenim olduğunu bilmiyor her zamanki gibi yazacak kız derdine düşmüş.Kuzenim bildiği için napayım falan dedi ondan şifresini aldım isletiyoruz ilk seferinde itiraf ettiğim için pişman olmuştum ama bu sefer intikam almak istiyorum.Sizce neler yapabilirim yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum kızlar.Belki bana kızacaksınız ama unutmayın karşımda her türlü saf ve iyi niyetiyle seven bir insanı fütursuzca aldatmayı yeğleyen bi adam var üstelik maskesi düşünce yüzüstü bırakıp giden..

kuzeninin düştüğü durum ne olacak?
senin sevgilinle konuşmuş gibi muamele görebilir sonrasında.
boş işlerle uğraşmak yerine kendi hayatınıza bakıp eskileri eskide bırakın bence.
Ayni durumu yillar once iki kuzen olan akrabam denedi simdi o iki kuzen gorusmuyor nedeni ise nefret edilen dangalak sevgiliyle evlendi.

Bi yere davet et gelsin otursun beklesin saatlerce.

Selam kızlar 20 gün falan oluyor aldatma olayından sonra hele ki ben o kadar ard niyetsiz sevmişken beni yok sayarak gitmesi çok ağrıma gitti her düşündüğümde ağlıyorum içim soğumadı bir türlü intikam ateşiyle yanıp tutusuyodum ki dune kadar.Dun kuzenimi eklemiş sosyal medyadan tabi kuzenim olduğunu bilmiyor her zamanki gibi yazacak kız derdine düşmüş.Kuzenim bildiği için napayım falan dedi ondan şifresini aldım isletiyoruz ilk seferinde itiraf ettiğim için pişman olmuştum ama bu sefer intikam almak istiyorum.Sizce neler yapabilirim yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum kızlar.Belki bana kızacaksınız ama unutmayın karşımda her türlü saf ve iyi niyetiyle seven bir insanı fütursuzca aldatmayı yeğleyen bi adam var üstelik maskesi düşünce yüzüstü bırakıp giden..
Maskesi düşünce yüz üstü bırakıp giden derken? Gitmese sizin için hava hoş muydu? Kalıp kendisini affettirmeye çalışmasını mı yeğlerdiniz?

En büyük intikam onu en kısa zamanda unutup göz ardı edip hayatınızdan çıktığı için daha mutlu olduğunuzu görmesidir

Bence bir an önce bu fikirden vazgeçin. Çünkü sizi gözden çıkarmış birine ne yaparsanız yapın sonuç sıfır. Onun canını değil kendi canınızı yakacaksınız bu şekilde. Daha fazla aynı gerçeklerle yüzleşmenin ve vakit kaybetmenin bir anlamı var mı sizce?

Bir an önce kendi duygularınıza kendi hayatınıza odaklanın. Hayat bunlarla vakit harcamak için çok kısa.

Maskesi düşünce yüz üstü bırakıp giden derken? Gitmese sizin için hava hoş muydu? Kalıp kendisini affettirmeye çalışmasını mı yeğlerdiniz?

Affetirmeye çalışması onu affedeceğim anlamına gelmiyor en azından yaptığından pişman olduğunu görmek isterdim piskinliginden ve beni suçlamasındansa

Bence bir an önce bu fikirden vazgeçin. Çünkü sizi gözden çıkarmış birine ne yaparsanız yapın sonuç sıfır. Onun canını değil kendi canınızı yakacaksınız bu şekilde. Daha fazla aynı gerçeklerle yüzleşmenin ve vakit kaybetmenin bir anlamı var mı sizce?

Bir an önce kendi duygularınıza kendi hayatınıza odaklanın. Hayat bunlarla vakit harcamak için çok kısa.
Bir-kac gün uğraşmayı amacliyordum ama değmediğini gördüm ve seviyesizligini tekrar görünce ona edemedigim içimde kalan ve uykukarimi kaçıran bütün hakaretleri ettim mutlu muyum? Evet.Farkli bir kimlik adı altında da olsa artık rahat uyuyabileceğim.

Canım önceki konunu okudum. Şey düşündüm bak bence anlar sen olduğunu ver seni işletir anlamiyormuş gibi haberin olsun.sende işlettim diye sevin dur.bence bırak ne yapiosa yapsin..kurtulmussun ne guzel
Yok gerçekten anlamadı çünkü o kadar kör ki kendine olan bakışı param var her istediğim kadını elde edebilirim kafasını yaşıyo

Nasıl bir intikam olacak ki, kuzeninize aşık olup, aşk acısı mı çekecek. Pişman olacağı ne yapabilirsiniz yani? Bence boşuna uğraşıyorsunuz, bir an önce kendi hayatınıza dönün, böyle atlatamazsınız.
Amacım uzun vadeli bir şey değildi sadece bir n3bze de olsa canımın acısına derman olacak bir acı çektirmek istedim veya üzülsün istedim yaptım da zaten.Ki kuzenim konuşmadı şifreyi aldım ve ben konuştum

Edep güzel şey gerçekten. Bu kadar aldatabilen, yalan söyleyen, yüzsüz insanlar nerelerde yetişiyor akıl alır gibi değil.
Aynen artık yalan söylerken insanların yüzü bile kizarmiyor ki bunu yapan toplumun mimari olması gereken bir eğitimci

Back
X