alanında çok iyi uzman bir psikiyatri doktor önerir misiniz?

Siz benim ne söylediğimi okula başlayınca anlayacaksınız
O rapor sayesinde çocuk okulda da destek eğitimi alacak dahası mühim sınavlarda misal ek süre verilecek normal sınav bile onun düzeyinde yani ona göre yapılacak ama raporlu olursa oluyor bunlar şu an aklıma gelmeyen cok fazla yarari var çocuğa rapor almanın bundan kacinmaniz çok anlamsız ve çocuğun zararına maalesef

Şehir fark eder mi

Alanında çok iyi olmasına gerek yok ki. Her hangi bir devlet hastanesi olursa daha iyi olur çocuk psikatriye götüreceksiniz otizm tarzı tanıları sadece onlar koyabiliyor. Benim kızım otizmli raporuda var eğitimler çocuğa ne derece iyi gelir ne derece nereye getirir bilinmez bir konu. 1 2 yılda düzelecek şey değil eger otizmse ama uyaran eksikliği varsa hemen düzelir kendini gösterir olumlu sonuçlar alırdınız şu an konuşması nasıl cocugunuzun.

Selamlar benim kızımın raporu var daha 5 yaşında okulda çok yardımcı oluyorlar dediğiniz doğru rapordan çok korkuyorlar ama bence çok faydası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…