Alanya'da HDP binasına faşist saldırı

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
alanyada-hdp-binasina-fasist-saldiri.jpg

logo__5.png

Alanya'da HDP binasına faşist saldırı
17-08-2015 08:KK19:12

alanyada-hdp-binasina-fasist-saldiri.jpg

(İleri Haber) Antalya'nın Alanya ilçesinde sosyal medya üzerinden örgütlenen bir grup, HDP binasına saldırdı. Polisin biber gazlı müdahalesiyle sonlandırılan olaylar, bir kişinin öldüğü iddiası üzerine akşam saatlerinde yeniden alevlendi. HDP binası ve bazı işyerleri taşlanırken, Kürt esnaflar darp edildi, ilçeye çevik kuvvet polisi sevk edildi. Akşam saatlerinde yapılan müdahalenin ardından grup dağıldı.

Alanya'da yaklaşık bin kişi öğle saatlerinde Hükümet Meydanı'ndan yürüyüşe geçti. PKK aleyhine sloganlar atarak yürüyen grup, binaya Türk Bayrağı astı.

20150817025146_alanya.jpg

HDP binasının önünde polisle grup arasında çıkan arbedede bir polisin burnu kırılırken, 15 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Çıkan arbedede birçok dükkanda maddi hasar oluştu. Polis grubu biber gazı ve basınçlı su kullanarak dağıttı.

ÖLÜM İDDİASI KAVGAYI YENİDEN BAŞLATTI

Taşlı ve sopalı kavgada yaralanan bir kişinin öldüğü iddiaları üzerine yeniden olaylar çıktı.

HDP ilçe binasının bulunduğu Bankacılar Caddesi'nde akşam saatlerinde toplanan yaklaşık 500 kişilik grup, HDP binasını taşladı. Cadde üzerindeki Kürt esnaflara ait işyerlerin camlarını da taşlayan kalabalık, esnafı darp etti. Polisin müdahalesinin ardından grup dağıldı.

http://m.ilerihaber.org/alanyada-hdp-binasina-fasist-saldiri/20366/

Faşist mi ne yandaşlar var be yazıklar olsun yazıklar olsun siz yandaşlara....
Olaylarla alakasi olmayan kürt esnaflari darp etmek, Turk bayragi asili olmayan dukkanlari yagmalamak, Parti binasina saldirmak fasizmdir hanimefendi. Bir insana bayrak uzerinden fasistlik yapip sonra da bu bayragi sevmek zorundasin demek de ayri fasistlik.

Olaylarla alakasi olmayan kürt esnaflari darp etmek, Turk bayragi asili olmayan dukkanlari yagmalamak, Parti binasina saldirmak fasizmdir hanimefendi. Bir insana bayrak uzerinden fasistlik yapip sonra da bu bayragi sevmek zorundasin demek de ayri fasistlik.
tam tersine ne diyorsunuz siz?
pusu kurmak, evde çocukları bekleyen babaları öldürmek, yakmak, yıkmak ve niceleri..
bunların anlamı ne sizin lugatta?

Sizin bu yazdıklarınız ne oluyor Allah için hanımefendi
Onlar yakarken yıkarken evet onlar diyorum çünkü her yerdeler dağda değiller şerefsizler illerde dolular
Parti binasına saldırmak bence faşiszmlik değildir bırakın yargılamayı ses etmeseler gıkları çıkmıyor dersiniz ses etseler faşiszm dersiniz nasıl anlam veremiyorum hala şaşırıyorum yazack çok şey var ama neyse...

Bunlari alanyali esnaf mi yapmis, bunlari alanya hdp ilce orgutu mu yapmis? Sacma sapan konusuyorsunuz ya
sen partizanca baktığın için sana saçma geliyor yazılanlar.
Ama senin yazdıklarının bir de ekrandan göründüğü haline baksan bizim açımızdan keşke.

Pekii onların hesabını tüm "Türk" halkından mı soralım? Ne saçmalık değil mi :KK59:
Evet lilyanam ölen askerle kalan analar babalar eşler en önemliside yavrular evet onlardan sorulsun kimse kusura bakmasın bu hale onlar getirdi bizi ne yazıkki böyle düşünmek istemezdim ama sayelerinde böyle işte...

Yaptiginiz sacma sapan analizler yuzunden gozumden kan geldi. Site yonetimine sesleniyorum. Ben bu kadar fasist, irkci, yanli, belli bir yasa gelmis ama anasinin babasinin ve cevresinin dayattigindan baska bir sey ogrenmeyi kabul etmemis, dar goruslu insanlarla muhattap olmak istemiyorum. Icimizde yasiyor olmalari yeterince korkutucu. Nefret dili konusanlarla daha fazla konusamam. Savasi kimin istedigi belli. Ama ben bu oyunda yokum. Hicbir zamanda olmayacagim. Lutfen uyeligimi iptal eder misiniz? Tesekkurler.

Yaptiginiz sacma sapan analizler yuzunden gozumden kan geldi. Site yonetimine sesleniyorum. Ben bu kadar fasist, irkci, yanli, belli bir yasa gelmis ama anasinin babasinin ve cevresinin dayattigindan baska bir sey ogrenmeyi kabul etmemis, dar goruslu insanlarla muhattap olmak istemiyorum. Icimizde yasiyor olmalari yeterince korkutucu. Nefret dili konusanlarla daha fazla konusamam. Savasi kimin istedigi belli. Ama ben bu oyunda yokum. Hicbir zamanda olmayacagim. Lutfen uyeligimi iptal eder misiniz? Tesekkurler.
Güle gülee !!!En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Valla hiç savaş istemiyoruz çünkü bizim ülkemizde savaş çıkarsa ki iç savaş var zaten diyelim bize kimse kucak açmaz
Bu sizin görüşünüz ana babamızıdanda değil kendi bildiklerimizi yazıyoruz analarımızı babalarımız bu işe karıştırma lütfen
Vatanımızı bayrağımızı askerimizi polisimizi insanlarımızı ama hain olmayan kareşlerimizi halkımızı sevmek ırkçılıksa faşistlikse biz faşist olalım neyse ister gidin ister kalın kimseyi zorla tutmuyoruz
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

X