Kızlar yani evliyim evde alarm sistemi var. Kapıdan içeri girince şifre yazıyorum evden çıkarkende şifreyi girip alarmı kuruyorum. Ev telefonuna bağlamadık daha alarmı ev telefonuna bağlayınca alarm öttüğünde ben aranıyorum. Kapının önünde de kocaman üstte bir ışık var yani her gören anlar orada alarm var. Alarm dış kapıdan içeri girince hemen yakında bu yüzden evdeki diğer kapıları bile kilitliyorum evden çıkarken. Çünkü genelde banyonun camını açık bırakıyorum cereyan yapar kapılar kapanır alarm öter diye hep kapatıyorum. Kapının arkasına çiçek asmıştım o da düşüyodu onu bile kaldırdım olur da ben evde yokken öter diye.
Bugün işteyim ev sahibi aradı. Ev sahibi ile aynı yerde oturmuyoruz ama gelini üst katta alarm ötmüş sesten duramıyomuş komşular kapının önündeymiş ama kapıda herhangi bir zorlama yokmuş açıkta değilmiş. Çok panik oldum annemi aradım babam yakınlardaymış hemen eve gittiler. Şifreyi annem biliyor içeri girer girmez hemen şifreyi girmişler ama yine ötmüş alarm yanlışta girmedik dedi babam. Tabi o ciyak ciyak sesi bende duydum. İşteyim panik oldum evde altın para yok ama yeni evliyiz mahalle biliyor her şey olabilir kim ister eşyalarına zarar gelsin
Alarmı kurmayın dedim anneme öyle çıktılar tüm evi kontrol etmişler kapılar benim kilitlediğim gibi yani kimse girmemiş.
Alarmı eşimin arkadaşı takmıştı bize hediye olarak elektrikçi o. Aradı adamı bazen ötüyo demiş ama bu benim için yeterli değil. Ya biz başka yerde olsaydık ne olacaktı ya da gece ötse herkes rahatsız olacak. Bu arada cihaz 3 dakika ötüyomuş sonra susuyomuş. Daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi? Ne yapmam lazım iptal mi etsem kurmasam mı artık :/