Alarm sistemi neden öter?

AnlatmayaGerekYok

Ekspresko sıcak içilir lütfen.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.182
2.122
333
Kızlar yani evliyim evde alarm sistemi var. Kapıdan içeri girince şifre yazıyorum evden çıkarkende şifreyi girip alarmı kuruyorum. Ev telefonuna bağlamadık daha alarmı ev telefonuna bağlayınca alarm öttüğünde ben aranıyorum. Kapının önünde de kocaman üstte bir ışık var yani her gören anlar orada alarm var. Alarm dış kapıdan içeri girince hemen yakında bu yüzden evdeki diğer kapıları bile kilitliyorum evden çıkarken. Çünkü genelde banyonun camını açık bırakıyorum cereyan yapar kapılar kapanır alarm öter diye hep kapatıyorum. Kapının arkasına çiçek asmıştım o da düşüyodu onu bile kaldırdım olur da ben evde yokken öter diye.

Bugün işteyim ev sahibi aradı. Ev sahibi ile aynı yerde oturmuyoruz ama gelini üst katta alarm ötmüş sesten duramıyomuş komşular kapının önündeymiş ama kapıda herhangi bir zorlama yokmuş açıkta değilmiş. Çok panik oldum annemi aradım babam yakınlardaymış hemen eve gittiler. Şifreyi annem biliyor içeri girer girmez hemen şifreyi girmişler ama yine ötmüş alarm yanlışta girmedik dedi babam. Tabi o ciyak ciyak sesi bende duydum. İşteyim panik oldum evde altın para yok ama yeni evliyiz mahalle biliyor her şey olabilir kim ister eşyalarına zarar gelsin :( Alarmı kurmayın dedim anneme öyle çıktılar tüm evi kontrol etmişler kapılar benim kilitlediğim gibi yani kimse girmemiş.

Alarmı eşimin arkadaşı takmıştı bize hediye olarak elektrikçi o. Aradı adamı bazen ötüyo demiş ama bu benim için yeterli değil. Ya biz başka yerde olsaydık ne olacaktı ya da gece ötse herkes rahatsız olacak. Bu arada cihaz 3 dakika ötüyomuş sonra susuyomuş. Daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi? Ne yapmam lazım iptal mi etsem kurmasam mı artık :/

Hayır yok kapının girişi dar zaten. Dış kapıyla salon giriş kapısı karşı karşıya o yüzden salon kapısını kilitliyorum ne olur ne olmaz diye ne hareket olabilirki :KK43:

Çok hassas ya onlar belki sinek falan konduysa algılayıcıya ondan ötmüşte olabilir bir kere başma geldi ama bizde anlam veremedik

Komşularda 3 dakikada ölmez dünyanın bin bir türlü hali var

Çok hassas ya onlar belki sinek falan konduysa algılayıcıya ondan ötmüşte olabilir bir kere başma geldi ama bizde anlam veremedik

Komşularda 3 dakikada ölmez dünyanın bin bir türlü hali var

Gece ötse herkes korkar o sesten :/ bende panik oldum biri girdi sandım eve

(Alarmı eşimin arkadaşı takmıştı bize hediye olarak elektrikçi o)

İşte bu yazı işi çözüyor. Türkiye de herkes her işi yapıyor. Elektrikçinin takacağı sistemden bu kadar olur. Kim bilir ne marka ve nasıl montaj yapıldı. Konusunda uzman birine danışın. Ornet Güvenlikten alarm taktırdık. Benimde eskiden problemlerim oldu ama bitti. 4 yıldır rahatım. Pronet gibi paragöz ve ilgisiz değiller. Diğerleri gibi cahil kaçak ta değiller. Genelde kurumsal firmalarla çalışan bir firma. Sütiş Emirgan ın referansı ile arıyorum deyin ve merkez bağlantısı şart onu anladım. Ahanda telefonu

Son düzenleyen: Moderatör:
(Alarmı eşimin arkadaşı takmıştı bize hediye olarak elektrikçi o)

İşte bu yazı işi çözüyor. Türkiye de herkes her işi yapıyor. Elektrikçinin takacağı sistemden bu kadar olur. Kim bilir ne marka ve nasıl montaj yapıldı. Konusunda uzman birine danışın. Ornet Güvenlikten alarm taktırdık. Benimde eskiden problemlerim oldu ama bitti. 4 yıldır rahatım. Pronet gibi paragöz ve ilgisiz değiller. Diğerleri gibi cahil kaçak ta değiller. Genelde kurumsal firmalarla çalışan bir firma. Sütiş Emirgan ın referansı ile arıyorum deyin ve merkez bağlantısı şart onu anladım. Ahanda telefonu 2122107710
Nasıl bir reklam yapma projesi ki kaç ay önceki mesajı bulup çıkarmışsınız!
Helal olsun ve güle güle!!! :dondurma:

Şimdi bişi dicem değildir de bizde dükkana koşmuştuk gece vakti. Meğer fare girmiş. Sensörlerin hassasiyeti ayarlanabilir belki?

Kızlar yani evliyim evde alarm sistemi var. Kapıdan içeri girince şifre yazıyorum evden çıkarkende şifreyi girip alarmı kuruyorum. Ev telefonuna bağlamadık daha alarmı ev telefonuna bağlayınca alarm öttüğünde ben aranıyorum. Kapının önünde de kocaman üstte bir ışık var yani her gören anlar orada alarm var. Alarm dış kapıdan içeri girince hemen yakında bu yüzden evdeki diğer kapıları bile kilitliyorum evden çıkarken. Çünkü genelde banyonun camını açık bırakıyorum cereyan yapar kapılar kapanır alarm öter diye hep kapatıyorum. Kapının arkasına çiçek asmıştım o da düşüyodu onu bile kaldırdım olur da ben evde yokken öter diye.

Bugün işteyim ev sahibi aradı. Ev sahibi ile aynı yerde oturmuyoruz ama gelini üst katta alarm ötmüş sesten duramıyomuş komşular kapının önündeymiş ama kapıda herhangi bir zorlama yokmuş açıkta değilmiş. Çok panik oldum annemi aradım babam yakınlardaymış hemen eve gittiler. Şifreyi annem biliyor içeri girer girmez hemen şifreyi girmişler ama yine ötmüş alarm yanlışta girmedik dedi babam. Tabi o ciyak ciyak sesi bende duydum. İşteyim panik oldum evde altın para yok ama yeni evliyiz mahalle biliyor her şey olabilir kim ister eşyalarına zarar gelsin :KK43: Alarmı kurmayın dedim anneme öyle çıktılar tüm evi kontrol etmişler kapılar benim kilitlediğim gibi yani kimse girmemiş.

Alarmı eşimin arkadaşı takmıştı bize hediye olarak elektrikçi o. Aradı adamı bazen ötüyo demiş ama bu benim için yeterli değil. Ya biz başka yerde olsaydık ne olacaktı ya da gece ötse herkes rahatsız olacak. Bu arada cihaz 3 dakika ötüyomuş sonra susuyomuş. Daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi? Ne yapmam lazım iptal mi etsem kurmasam mı artık :/

Back
X