- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
ondan sonra insanlar kendi adaletini saglayinca suclu.mayıs 2014 de. evet fink atıp geziyor. konunuzu dağıtmak istemem. özür dilerim...
yasatmiyacaklar bu kopekleri. ulkemizde tesvik var tecavuze sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ondan sonra insanlar kendi adaletini saglayinca suclu.mayıs 2014 de. evet fink atıp geziyor. konunuzu dağıtmak istemem. özür dilerim...
panikten düşünememiş basmış gitmiş adam,saolunÇooookkk büyük geçmiş olsun Allah kimseyi yavrularından ayırmasın.Ablanız plakayı alabilmiş mi ?
nasıl mayıs 2014 yamayıs 2014 de. evet fink atıp geziyor. konunuzu dağıtmak istemem. özür dilerim...
dün kızım ablamdaydı,çarşıda buluşacaktık
kızım ayakkabısını giyip önden çıkmış ablam arkadan
kızım bahçe kapısından çıkıyor ablam 3 metre ötedeki garaj kapısından
kızımın önünde bir kamyon durmuş ablam ses duyunca hızlanmış yola çıkmış adam kapıyı açıp inmek üzereymiş ablamı görünce gazlayıp gitmiş
kızımla ablamın arasında 2-3 metre bir mesafe var ağaçlardan görmemiş adam ablamı yoksa uzak değil
ablam sabahtan beri düşünüyorum başka açıklaması olamaz çocuğu alıp gidecekti diyor
başka işi olsa iner hallederdi neden beni görünce bastı gitti diyor
o saatte kızımın orda bekleyeceğini kimse bilemeyeceğine göre resmen fırsat bilip değerlendirmeye çalıştı
ki burası küçük bir yer böyle olaylar çok çok nadir olur
yani yoldan geçerken alıp gidebilirler çocuklarımızı
kaçmadın mı bağırmadın mı diyorum kızıma korkudan ne yapacağımı şaşırdım diyor,aslında kızımda sezmiş yani kötü niyeti
plakasını almadın mı diyorum ablama panikten düşünemedin diyor,halbuki çok pimpirik ve çok dikkatlidir böle şeylerde o bize sorardı bi de kızardı plakasını almadık diye ama panikle aklına bile gelmemiş
kızım 10 ablam 50 yaşında bu arada ama yaşa başa bakmıyormuş demek ki
verilmiş sadakam varmış yarın yine vericem
akşam kızımla yemek yiyoruz sohbet ediyoruz düşünüyorum o anda sıcak evimizde bir arada olmayabilirdik
nerde arayacağımı bilmeden sokaklarda onu arıyor olabilirdim
lütfen çok çok çok dikkat edin![]()
Belki adam fren yapmıştır.Önüne çıkmıştır. Bende yolda yanlız çocuk görsem durdurup arabayı evine git çabuk diyorum .dün kızım ablamdaydı,çarşıda buluşacaktık
kızımın önünde bir kamyon durmuş ablam ses duyunca hızlanmış yola çıkmış adam kapıyı açıp inmek üzereymiş ablamı görünce gazlayıp gitmiş
kızımla ablamın arasında 2-3 metre bir mesafe var ağaçlardan görmemiş adam ablamı yoksa uzak değil
ablam sabahtan beri düşünüyorum başka açıklaması olamaz çocuğu alıp gidecekti diyor
o saatte kızımın orda bekleyeceğini kimse bilemeyeceğine göre resmen fırsat bilip değerlendirmeye çalıştı
kaçmadın mı bağırmadın mı diyorum kızıma korkudan ne yapacağımı şaşırdım diyor,aslında kızımda sezmiş yani kötü niyeti
plakasını almadın mı diyorum ablama panikten düşünemedin diyor,halbuki çok pimpirik ve çok dikkatlidir böle şeylerde o bize sorardı bi de kızardı plakasını almadık diye ama panikle aklına bile gelmemiş
akşam kızımla yemek yiyoruz sohbet ediyoruz düşünüyorum o anda sıcak evimizde bir arada olmayabilirdik
amin. inşallah. ama ben ne olacağım??? benim gibi olanlar. yaşadıklarımız, unutamadıklarımız?
evde değildim. olay yeri başka yerde. evimiz başka yerde. olay yeri evimize yaklaşık 1 saat uzaklıkta. elinden kaçıp rezil bir halde eve geldim. annem o halimi görünce hastaneye götürdü. ve biz hastanedeyken kendi evimize girmiş. evimize balkondan giren birini görmüş komşular. annemi aradılar. bizimde yanımızda refakatçi kadın polis vardı. o telsizle haber verdi. ve hemen polisler evimize gitmiş. ve onu resmen suçüstü yapmışlar. (sonuçta en kötü haneye tecavüz var. ve suç üstü...) 27 yaşındayım. evet yardım alıyorum. ama son 2 - 3 aydır ne yazık ki doktoruma ulaşamıyorum. tayini çıkmış. ama bu hafta bir şekilde nerede olduğunu öğrenip gidicem. o benim en büyük sırdaşım ve destekçim. yeni bir doktor kesinlikle istemiyorum.yok canım ne dağıtması
evde kimse yok muydu kaç yaşındaydın
yardım alıyor musun
olay yeri başkaysa adam evinize kadar geldiyse tanıdık biridirevde değildim. olay yeri başka yerde. evimiz başka yerde. olay yeri evimize yaklaşık 1 saat uzaklıkta. elinden kaçıp rezil bir halde eve geldim. annem o halimi görünce hastaneye götürdü. ve biz hastanedeyken kendi evimize girmiş. evimize balkondan giren birini görmüş komşular. annemi aradılar. bizimde yanımızda refakatçi kadın polis vardı. o telsizle haber verdi. ve hemen polisler evimize gitmiş. ve onu resmen suçüstü yapmışlar. (sonuçta en kötü haneye tecavüz var. ve suç üstü...) 27 yaşındayım. evet yardım alıyorum. ama son 2 - 3 aydır ne yazık ki doktoruma ulaşamıyorum. tayini çıkmış. ama bu hafta bir şekilde nerede olduğunu öğrenip gidicem. o benim en büyük sırdaşım ve destekçim. yeni bir doktor kesinlikle istemiyorum.
huzurum kalmadı bunları okuyunca, allah korumuş gerçekten gözü bu denli dönebiliyor mu insanların durduk yere planlamadan yolda gördüğü kızı kaçırmak için bir insanın ruh hastası sapık olması lazım evin önünde bile güvende değil yavrularımız biz çocukken arkadaşlarımızla okula yürüyerek giderdik şuan hayal bunlaramin cümlemizin evlatlarını inşallah
siz evli değilmiydiniz? yani bunu yapan eski kocanız filan değil dimievde değildim. olay yeri başka yerde. evimiz başka yerde. olay yeri evimize yaklaşık 1 saat uzaklıkta. elinden kaçıp rezil bir halde eve geldim. annem o halimi görünce hastaneye götürdü. ve biz hastanedeyken kendi evimize girmiş. evimize balkondan giren birini görmüş komşular. annemi aradılar. bizimde yanımızda refakatçi kadın polis vardı. o telsizle haber verdi. ve hemen polisler evimize gitmiş. ve onu resmen suçüstü yapmışlar. (sonuçta en kötü haneye tecavüz var. ve suç üstü...) 27 yaşındayım. evet yardım alıyorum. ama son 2 - 3 aydır ne yazık ki doktoruma ulaşamıyorum. tayini çıkmış. ama bu hafta bir şekilde nerede olduğunu öğrenip gidicem. o benim en büyük sırdaşım ve destekçim. yeni bir doktor kesinlikle istemiyorum.
yol değil hemen kapının önü yola çıkıyor evet ama çocuk yolun ortasında değilBelki adam fren yapmıştır.Önüne çıkmıştır. Bende yolda yanlız çocuk görsem durdurup arabayı evine git çabuk diyorum .
Bende takıntılıyım bu konularda. Benim çocuğu mu bekliyodu derim .Yine gelirmi derim.Aman dikkat .Geçmiş olsun o zaman bak yine panik oldum .pis sapık.Tez zamanda ölsün tüm sapıklar.yol değil hemen kapının önü yola çıkıyor evet ama çocuk yolun ortasında değil
fren yapılacak bi yer değil zaten rampa ve kamyonu eve yaklaştırıp durmuş adam kapıya eğilmiş açmak için ablamı görünce inmeden motoru çalıştırıp gitmiş
kızımla ablam bağımsız anlattı bana olayı önce kızım anlattı korkmasın diye üstüne düşmedim ablama da soramadın suçlar gibi
sonra akşam arayıp anlattı ablam sabahtan beri düşünüyorum böyle böyle oldu ,adam işi olsa birine gelse inerdi arabadan beni görünce niye gitti diyor
dediğiniz gibi bi şey olsa ablamı görse de uyarmaz miydi
hatta aman çocuğa dikkat edin yola atladı falan derdi herhalde
kaldı ki ikisi de kötü niyet hissetmiş çocuklar anlar derlerdi hep uzmanlar doğru demek ki
kızım bana bakıyordu anne kapıyı açıp inecekti geri geri gittim bi kaç adım ses çıkaramadım diyor
olay yeri başkaysa adam evinize kadar geldiyse tanıdık biridir
resmen kollayıp mı yapmış yani
allah yardım etsin
siz evli değilmiydiniz? yani bunu yapan eski kocanız filan değil dimi
Korkuyorum bu denli gozu donmus insanlardan Allah sabrini versin benim de her aksam beddualarla andigim bir tacizci hikayem var anlatamayacagim.
Allah hesabini ahirette sorsun cennet yuzu goremesinler coluk cocuktan da uzak olsun boyle seyler aminn.
dün kızım ablamdaydı,çarşıda buluşacaktık
Kaçırıldığı yer avrupa yakası ama avrupa yakasının bir ucu çocuğu bir süre sonra diğer yakada bulmuşlar diyr duydum. Kaçırılma kısmı doğru ama bulunma kısmı hep farklı farklı kimisi de bulunamadı diyoray ne oldu pekı o ılk paragraftakı cocuk?
gerçekten öleymiş canım ,bir anda göz açıp kapayana kadar her şey değişebilirdi,ablamın adım mesafesinde olması bi anda sesi duyup hızlanması,başka açıklaması yok,verilmiş sadakam varmışdante,verilmiş sadakanız varmış. aman herkes dikkat etsin. çok geçmiş olsun..