• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alatariiel'in nişanı..=)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
nazar boncukları aşkınıza
Allah bir ömür mutlu sağlıklu hzurlu yaşamayı nasip etsin

bayıldımm çok muhteşem canım. rabbim devamınıda getirir inşallah eee düün ne zaman

Allah tamamına erdirsin birbirinize çok yakışmışsınız maşallah size:)

çok yakışmışsınız canım nişanlığını da keyifle giymşsin belli.
ömür boyu mutluklar. darısı düğüne inşallah :123:

Maşallah çok güzelsiniz Allah tamamını erdirsin...

saçlarına ve makyajına bayıldım harika olmuşun... mutluluklar

:nazar::nazar::nazar:41 kere maşallah size :71:Allah nazarlardan korusun...çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin inşallah düğün fotoğraflarınada bakalım buradan:nazar:çok güzel olmuşsun siyah saç birine bu kadarmı yakışır... kıyafetin, makyajın, saçındaki çiçek harika olmuş :46:ispanyol kızlarına benzettim seni mutluluklar canım:46::71:

maşallah mutluluklar dilerim çok güzel çıkmışsınız.

Çok güzel ve uyumlu bir çift olmuşsunuz. Allah tamamına erdirsin canım.
Darısı başıma inşallah:69:

Son düzenleyen: Moderatör:
:nazar::nazar::nazar:41 kere maşallah size :71:Allah nazarlardan korusun...çok yakışmışsınız Allah tamamına erdirsin inşallah düğün fotoğraflarınada bakalım buradan:nazar:çok güzel olmuşsun siyah saç birine bu kadarmı yakışır... kıyafetin, makyajın, saçındaki çiçek harika olmuş :46:ispanyol kızlarına benzettim seni mutluluklar canım:46::71:

:nazar: teşekkür ederim canım amin inşallah :) siyah saçtan sıkıldım aslında saçlarımı boyamak istıyorum ama bir türlü karar da veremıyorum cesarette edemıyorum :1:

Back
X