• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alayamyorum...

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
ya kıslar insan ağlayarak rahatlar değilmi ben cok sıkıldıgım çok üzüldüğüm bi konu olsa bile ağlayamıyorum ve buda beni gittikçe gergin sinirli bi insan yapıoyr olmadık her seye siinirleniyorum şu sıralar hayatım sıkıntılı geciyor vee sinirden delirmek üzereyim ama ağlayamıyorum sanki ağlayınca kçük düşecekmişim zayıf karakterli biriymişim gibi görüyoeum kendimi ne kadar ağlamazsa o kadar güçlüymüşüm gibi hissediyorum ve buda beni yıpratıyor elimde değil gözlerim doluyor sonra kendi kendine geri gidiyor ne yapacagım ben nasıl düzelecek ki bu ancak burada ağlayabilorum senağlama

Canım ağlayamamak gerçekten kötü olsa gerek ben dayanamam hemen ağlarım sinirlendiğim zaman hakim olamam kendime iyikide böyleyim ağlıyorum rahatlıyorum ferahlıyorum ohh missopuyorumnanaktan

Canım "sanki ağlayınca kçük düşecekmişim zayıf karakterli biriymişim gibi görüyoeum kendimi ne kadar ağlamazsa o kadar güçlüymüşüm gibi hissediyorum" demişsin ağlayamamanın gerçekten nedeni buysa hiç dert etme sal gitsin kendini küçük düşmek gücsüz düşmek diye düşünme ağlamakda gülmek gibi vücudun bi tepkisi rahatca yaşayerimseniben

Valla bende sinirlenince ağlamamk için tutuyorum kendimi ama olmuyosenağlama

ya kıslar insan ağlayarak rahatlar değilmi ben cok sıkıldıgım çok üzüldüğüm bi konu olsa bile ağlayamıyorum ve buda beni gittikçe gergin sinirli bi insan yapıoyr olmadık her seye siinirleniyorum şu sıralar hayatım sıkıntılı geciyor vee sinirden delirmek üzereyim ama ağlayamıyorum sanki ağlayınca kçük düşecekmişim zayıf karakterli biriymişim gibi görüyoeum kendimi ne kadar ağlamazsa o kadar güçlüymüşüm gibi hissediyorum ve buda beni yıpratıyor elimde değil gözlerim doluyor sonra kendi kendine geri gidiyor ne yapacagım ben nasıl düzelecek ki bu ancak burada ağlayabilorum senağlama

nasıl ağlarım derken aslında cevapları yukarıda sen yazmışsın zaten canım..
altı çizili yerler asla düşünülmemesi ve yapılmaması gerekenlerdir..eğer böyle devam edersen hastalıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsin..
çok kolay yukarıdaki altı çizikk şeyleri yapma ve ağla...

ya hayr tam ağlayaacgım sırada ne var bunda aglayacak daha en büyük dertlri olanlar var diorum kendi kendime istemsiz hemen geri kacıolar ve sinir oluom halbuki bırak agla demi baskasından sanane demi ama olmuo işte sinir oluoım kendimee

Allah ağlatmasın canımm
sıkma kendini ağlayınca küçük düşeceğini,zayıf karakterli biri gibi görüneceğini unut
ağlamak bir nevi deşarj olma yöntemidir
rahatlayacağını düşün. içinde büyüteceğine bırak akıversın yaşlar iyi gelicek bu sana
ağlamak bazen hakıkaten iyi geliyor
başta söylediğimi yineliyorum Allah ağlatmasın

Back
X