Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de merak ediyorum bu markayı o gün aldım mecburiyetten ama bilemedim o yüzden takipteyim bu konuyuKızlar adete bir gün kala, az önce test yaptım. Neredeyse tüm belirtilerin var. Ayrıca ben regl belirtilerini hep aynı yaşıyorum, bu sefer hiçbiri yok. Testin markası albi gebelik testi ve sonuç negatif![]()
Canim bende ayniyim bugun regl gunum ama halen olmadim . Dun test yaptim negatifdi ama test markam farkliydiKızlar adete bir gün kala, az önce test yaptım. Neredeyse tüm belirtilerin var. Ayrıca ben regl belirtilerini hep aynı yaşıyorum, bu sefer hiçbiri yok. Testin markası albi gebelik testi ve sonuç negatif![]()
Bence 2 gün daha bekle olmazsa başka bi test al yap hemen umudunu kaybetmeHadi ya.. Az önce bi yerde okudum, erken gebelik testi olmadığı zaten böyle sonuç verebiliyoruz. Bi de ucuz testlerde böyle oluyormuş. Bilemedim![]()
Yok canım daha benim bata daha 10 gün varPeki sen testi yaptın mı?
Benim de adetime 1 gün var ve eczanede sadece bu test vardı almak zorunda kaldım.sonuç negatif inşallah yanılmıştırKızlar adete bir gün kala, az önce test yaptım. Neredeyse tüm belirtilerin var. Ayrıca ben regl belirtilerini hep aynı yaşıyorum, bu sefer hiçbiri yok. Testin markası albi gebelik testi ve sonuç negatif![]()
Ben kenara koydum canım adet geçmeden yapmayalım bence gebelik belirtileri tam olsa ve emin olsam yapardım ama muallaktayken ne bileyim.. bide çizgi silik çıkar falan sonra Yen'i bi muallak hamilemiyim değilmiyim kan verene kadar uyuyamam valla..Benimde 3 gun kaldi kizlar hic bir belirti yok ama bende mi alsam ne yapsam
O zaman bence test için beklemelisin benim bugün karnımın altında sızı var adet olacakken şiddetli ağırırdı ve adet olacağım gün ağırırdı bu sefer erken başladı ve şiddetli değil hafif hafif sızı var kasıklarımda,,Benim gecen ay tum belirtiler vardi ama adet oldum bu ay hic belirti yok ama adet olacagima dair belirtide yok![]()