ALBI test ne kadar güvenilir?

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Arkadaşlar, bat 23 temmuz. 20 temmuzda yaptigim test silikti ayni gun 2 tane daha yaptım sonuc aynıydı bu sabah yine yaptim daha koyu çıktı. Benim 2 düşük öyküm oldugu için pazartesiye kadar bekleme taraftariyim kan verip 40 li 50li bir hcg görüp moral bozuklugu yasamak istemiyorum. Elimdeki testleri yapayim dedim. Resimlere bakar misiniz? Bebetime adli test çok silik yok gibi ama albi daha net. Zaten içeriğinde 13 günlük gebeligi ölçecek kadar hassastir yazıyor diyor ikisi de ayni ücret. Şüpheye düştüm.en silik olanı bu aksam yaptim acaba vardi da düşüyor mu hcg yoksa bebetime denilen test albi kadar iyi mi degil bilemedim. Üçlü olan resimdeki 1 ve 3 ilk gun 4 bu sabah yapilan ikinci resimdekiler ise ikisi de bu aksam

Eklentiler

• 20170721_105303-1.webp
    20170721_105303-1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 3.659
  • 20170721_184256-1.webp
    20170721_184256-1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 5.677
Kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin canım benimde aynen böyle olmuştu. Yalnız şunu söylemeliyim değerim 670 ken bile silik çıkıyordu testim. Bence günün bi kaç gün geçsin eğer adet olmazsan kan ver sana tavsiyem. Testlerle uğraşıp morelini hiç bozma nasipse zaten rabbim korusun

Evet öyleymiş malesef canim gecen ay bir düşük yaşadım hcg hizla indi

Arkadaşlar, bat 23 temmuz. 20 temmuzda yaptigim test silikti ayni gun 2 tane daha yaptım sonuc aynıydı bu sabah yine yaptim daha koyu çıktı. Benim 2 düşük öyküm oldugu için pazartesiye kadar bekleme taraftariyim kan verip 40 li 50li bir hcg görüp moral bozuklugu yasamak istemiyorum. Elimdeki testleri yapayim dedim. Resimlere bakar misiniz? Bebetime adli test çok silik yok gibi ama albi daha net. Zaten içeriğinde 13 günlük gebeligi ölçecek kadar hassastir yazıyor diyor ikisi de ayni ücret. Şüpheye düştüm.en silik olanı bu aksam yaptim acaba vardi da düşüyor mu hcg yoksa bebetime denilen test albi kadar iyi mi degil bilemedim. Üçlü olan resimdeki 1 ve 3 ilk gun 4 bu sabah yapilan ikinci resimdekiler ise ikisi de bu aksam
Merhaba. Çok uzun zaman geçmiş ama merak ettim anne oldunuz mu?

Back
X