Albi ve freely gebelik testi

Sabah kan vermiştim 443 çıkmış sevinmeli miyim normal değer mi bilemedim daha önce de düşük yapınca tedirgin oluyor insan
Ayyy hayirli olsun hayır normal düşük değil değerin 2 günde 1 kan ver 2 katı artış yada %66 artması lazım değerin 3 binde keseyi görürsün haftaya keseyi görürsün iyi düşün iyi olsun sakin kötü dusunme

Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim inşallah sağlıkla büyür gelişir bu kez

Freely Le öğrenmistm. Bende hemen silik bi çizgi çıkmıştı sizinki çok net kesin vardir
Benim adete yarın 2 gün kalıyor elimde frelly marka test var umarım ben de de doğru çukar

Benim adete yarın 2 gün kalıyor elimde frelly marka test var umarım ben de de doğru çukar
İnşallah ama freely beta değerime göre çok silik çıkarmıştı negatif çıkarsa da moralinizi bozmayın testin hassasiyeti çok iyi değil gibi geldi bana

İnşallah ama freely beta değerime göre çok silik çıkarmıştı negatif çıkarsa da moralinizi bozmayın testin hassasiyeti çok iyi değil gibi geldi bana
Ya çok saçma ya pozifit veriyor ya yalancı negatif ne garip eşim de gitmiş onu almış

İnşallah doğru çıkar ben 4.5gün kala çok çok silik Le görmüştüm hemen kan verdim beta 13 dü
Ben yaptım benim 2 kaldı ama gözle zor görüyorum ben de 2 tane yaptım biri sabah 8 biri saat 1:30

Eklentiler

• IMG_7665.webp
    104 KB · Görüntüleme: 90
Merhabalar albi gebelik testi ve freely gebelik testi yalancı çıkma olasılığı var mıdır aniden çift çizgi belirdi ama güvenemedim 4 günlük gecikme var.
Bende 2 gün kaldı adetime frelly yaptım ilk kez silik çoktı çok zor görünüyor güvenemedim

Eklentiler

• IMG_7672.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_7675.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 66
Freely Le öğrenmistm. Bende hemen silik bi çizgi çıkmıştı sizinki çok net kesin vardir
Merhaba bende bugün yaptım adetime 2 kaldı çok aşırı silik çıktı ama güvenmedim çoğu kişiye yanlış çıkartmış birini sabah 8 diğerini öğlen 2 de yaotım

Eklentiler

• IMG_7674.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_7672.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_7665.webp
    104 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_7675.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba bende bugün yaptım adetime 2 kaldı çok aşırı silik çıktı ama güvenmedim çoğu kişiye yanlış çıkartmış birini sabah 8 diğerini öğlen 2 de yaotım
Merhaba son durumunuz nedie bende freely ile yaptim ilk 5 dakkada silik bi cizgi cikti sizinki gibi zoe goruluyor dikkatli bakmam gerekiyor, arastirdim yalanci pozitif verebiliyormus veya kuruma cizgiside yapabiliyormus adetime 3 gun var yarin baska marka ile denicem yine sizinkini merak ettim umarım gebesinizdir

Evet gebelik var çok şükür başka marka alın onunla da deneyin garanti olsun. Benimki çok silik çıkmıştı ertesi gün 440 çıkmıştı beta hassasiyeti düşük bence testin umarım güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…