Albümünüz ne kadardı nerde cekıldı

harbiye zümrüt te çekiktirdik biz.aşk albümü yaptırdık.10-12 tane fotoğraf,cd,bide büyük fotoğraf.2 sene önce 500 tl idi.a.s

canım ben ızmır de bundan 6 sene once 15 pozlu ahsap fotograflık, bır buyuk masa kadar neredeyse ahsap fotograf bırde cd seklınde, 400 tl vermıstık. hala ıyı kı de vermısım dıyorum.. hıı bır de bunlardan harıc pozlardan bırkac tane falan cıkmıyor yanı oyle anne babaya falan verılecek sekılde.. sadece her fotonun kod numarası var ıstersen noyu verıp cıkartıyorsun..

Kızlar biz de nişanda 2 poz çektirdik,6şar tane çıkarttık ikisinden,albüm filan da istemedik 50-60TL civarında tutmuştu 3 ay kadar önce güzel de çıktı çok beğendik.Kafamı kurcalayan ise ben CD istediğimde veremeyiz dediler çok sinir olmuştum:çok üzgünüm:Birkaç arkadaşıma sordum onlar da farklı yerlerde çekinmişler ve CD alamamışlar.CD almak için önceden anlaşmak mı lazım ya da ayrı ücret mi isteniyor?Nişan fotoları neyse de düğündekilerin olmasını isterim ben.Biz çok pahalı şeyler yaptırmadık diye mi vermediler acababenneyaptımki

biz yağkutta çektirmiştik kadıköy evlendirme dairesinin karşısında
albümde 20 poz var
+2 poz o gün bizimle gelen arkadaşlarımızla olanlar var onlarda albümdekiler boyutunda
+6 tane dağıtmak için
+1 tane büyük çerçeveli
400 tuttu toplam sanırım 2008 ağustosta yaptırmıştık biz

Kocaeli-Gölcük YağmuR StüdyO-
Deri albümde 10 poz,cep albümü,cd ve devasa ahşap çerçevede seçtiğiniz bir fotoğraf...
Hepsi 400 ytl idi..
30 poz ayıklayabildik yaklaşık 70 çeşitten..
3 albüm aldık,1200 ytl ..
Kayserideki düğünümüzde de 10 poz 250 ytl idi..Stüdyo çekimi değildi,açık alanda..
2 sene önceki fiyatlar böyleydi şimdi nasıl bilemiyorum ama her iki albümümüz de güzeldi,değdi..

Kızlar biz de nişanda 2 poz çektirdik,6şar tane çıkarttık ikisinden,albüm filan da istemedik 50-60TL civarında tutmuştu 3 ay kadar önce güzel de çıktı çok beğendik.Kafamı kurcalayan ise ben CD istediğimde veremeyiz dediler çok sinir olmuştum:çok üzgünüm:Birkaç arkadaşıma sordum onlar da farklı yerlerde çekinmişler ve CD alamamışlar.CD almak için önceden anlaşmak mı lazım ya da ayrı ücret mi isteniyor?Nişan fotoları neyse de düğündekilerin olmasını isterim ben.Biz çok pahalı şeyler yaptırmadık diye mi vermediler acababenneyaptımki

Canım önceden veriyorlardı stüdyolar cd,daha sonra değiştirdiler vermemeye başladılar..Sanmıyorum ayrı ücret isteyeceklerini..
Hani o cd deki fotoğrafları belki başka yerde daha uyguna çıkartırabilirsiniz diye vermiyor olabilirler..
çünkü düğün fotolarının bir tanesini dahi çoğaltmak 8 ytl idi en son..
sengözlerimebaksanab

Canım bizim düğün için randevu aldık Kocaeli İzmit Foto Kemal'den

10 tane deri albüm içinde
10 tane deri çanta albümü içinde
2 tane karşılıklı anne pozu
İstediğin herhangi bir fotodan takvim
Resimlerinizden oluşan müzikli cd
Birde ahşap çerçeve içinde foto

Hepsi 200 tl

Nişanımda Körfez Fotoğrafçılıkta çektirdik

6 adet ahşap albüm içinde fotoğraf
Albümün ön ve arka kapağında 2 foto
Birde ahşap çerçeve içinde foto

Hepsi 100 tl

Hayat Izmıt deyınce aklıma geldı:)
Bızım bır de Izmıt Fuar Venus Restaurant da cekılen fotolarımız var..*Dugun gunu*
Foto Cıhat,demıryolu uzerı..
30 pozdu yanılmıyorsam 200 ytl..

bende 1.5sene önce nişanladım albüm 300 tlye mal oldu(onuda bizim için yaptı)
içinde
18 fotoluk albüm ama (ahşap değil farklı tarzda)
cep albüm
ailelere verilmek üzere 3lü albüm
müzikli cd
resim çekerken yanımıza kimseyi almadı hatta müzik açtı o şekilde çekti 2 saat poz verebilridim:roflol:

Albümümüzde 14 adet fotoğraf var.1000 tl tuttu.İç mekan çekimi istemedik.Dış mekan çekimi oldu.

dün fiyat aldık. büyük deri albüm içinde 12 farklı poz, elde dağıtmak için daha küçük boyutta aynı resimler,büyük çerçeve içinde bir resim,cd yani toplam 12 poz 200lira dedi.tanıdık diye..ama önce arkası beyaz fon olarak cekiyo daha sonra fon yerleştiriyo.
bir yerde daha fiyat aldık12 farklı poz,ailelere vermek için 3 poz 2şer adet.çerceveli resim ve cd, 300 lira.bu da yine stüdyoda cekiyo ama diğeri gibi değil..biraz daha kalite yani..

sizce napıyım 100 lirada bakıldığında az değil.diğeri beyenmediğinizde fonlarda oynarız dedi.. sizce napmalı??? (kafamı tek kurcalayan arka fon iyi olmazsa)

dün fiyat aldık. büyük deri albüm içinde 12 farklı poz, elde dağıtmak için daha küçük boyutta aynı resimler,büyük çerçeve içinde bir resim,cd yani toplam 12 poz 200lira dedi.tanıdık diye..ama önce arkası beyaz fon olarak cekiyo daha sonra fon yerleştiriyo.
bir yerde daha fiyat aldık12 farklı poz,ailelere vermek için 3 poz 2şer adet.çerceveli resim ve cd, 300 lira.bu da yine stüdyoda cekiyo ama diğeri gibi değil..biraz daha kalite yani..

sizce napıyım 100 lirada bakıldığında az değil.diğeri beyenmediğinizde fonlarda oynarız dedi.. sizce napmalı??? (kafamı tek kurcalayan arka fon iyi olmazsa)

Son düzenleme:
canım aşk albümü ne çok merak ettim

albümün modeline diyolar canım.resimler karma şekilde yerleştiriliyo falan.zümrüt ün sitesinden ayrıntılı şekilde görebilirsin a.s kesinlikle tavsiye ederim.dış mekanda daha hoş oluyo ama bizim düğünümzde hava çok iyi değildi...

Son düzenleme:
bende 1.5sene önce nişanladım albüm 300 tlye mal oldu(onuda bizim için yaptı)
içinde
18 fotoluk albüm ama (ahşap değil farklı tarzda)
cep albüm
ailelere verilmek üzere 3lü albüm
müzikli cd
resim çekerken yanımıza kimseyi almadı hatta müzik açtı o şekilde çekti 2 saat poz verebilridim:roflol:

canım burası neresi?ben de arıyorum ama bi yer bulamadım hala :1no2:

canım burası neresi?ben de arıyorum ama bi yer bulamadım hala :1no2:

canım edessa fotoğraf ben kızılaydaki yerinde çektirmiştim açıkcası ordaki fotoğrafçı çok profesyoneldi...başka şubeleride var keçiörende,dutluk keçiörende ve aydınlıkevlerde...ama ordakiler nasıl çekerler bilemem...sitesi var orda tanıtım resimleride istersen bir bak fikir olma açısından...yerimseniben

ızmirde foto imza var çalışmasını ve resim kalitesini beğeniyorum panoramik olarak fiyat aldım10 yaprak sanırım 1 kare 1 ince uzun olmak üzere resim veriyo çerçeveli cep albüm 2 tane cd hazırlıyor 2 tanede annelere verilmek üzere 4 yapraklı albüm veriyor gelin başı ve araba süsü hediye (ama ben yaptırmayı düşünmüyorum gelin başını gerçi yaptıranlar çok memnun) 400 tl dedi 300 tl indirdik yüksek ihtimal burası olabilir bakalım artık

benim kuzenim çekmişti ama dünya kadar vardı cd ler resimler haddi hesabı yoktu pozların ortagı oldugu içi cüzi bişi 500 ytl aldı 2 yıl olcak..ama çok resmim albümlerim var kına resimlerim falan ailelere album yapıldı herşeye album yani.dagıtmak içinde ayrıca 500 e yakın resim abarttı yani kuzen:))

düğünde nasıl yaptırırım bilmiyorum ama
nişanımda 4 tane poz çektircem
her pozdan 3 takım vericek bize
o 4 resmide albüm tarzı bişey koyucak
100 tl ye anlaştık resim çeken yerde fazlasıyla profosyonel

Back
X