Alcatraz

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898

Yapımcı J.J. Abrams (Fringe, Lost, Star Trek, Super 8 ve yakında gelecek olan Mission: Impossible – Ghost Protocol) ve aynı zamanda yazar ve yapımcı Elizabeth Sarnoff (Lost, Deadwood) yeni bir gerilim yapımında, zamanın en büyük katillerini, tecavüzcülerini, hırsızlarını barındırmış olan Amerika’nın adı duyulmuş hapishanesi Alcatraz’da buluşuyorlar.

Son düzenleme:
az önce 1. ve 2. bölümü seyrettim.. Bakalım iyi olacak gibi :44:

bende seyrettim, oldukça gizemli gidiyor, sonradan bu gizem sıkmaz inşallah, J.J. Abrams yine sarışın güzel bi FBI ajanı bulmuş

3. bölüm çok sıkıydı, sanırım dizinin çekiciliği geçmişle bugünü harmanlaması. Müziklerde lost un müziklerinimi andırıyo ne:26:

bu bölüm biraz sıkıldım, adamın tam derdinide anlayamadım

son bölüm güzeldi, ray neden bildiklerini söylemiyo acaba? çok bilinmeyenli dizilerden

soto da da ne cüsse varsa, iPad i cebinden çıkartıyo

Son düzenleme:
"Clarence Montgomery" bölümü acıklıydı reklamlarda bilinçaltına böyle giriyor bu arada

rebecca, o topluklularla nasıl o kadar hızlı koşabiliyo anlamış değilim, bu arada başlıkta kendim çalıyorum kendim oynuyorum

Ben de takipçisiyim artık sen ben oynayım

Aslında çok güzel dizi ama her bölüm tek mahkum üzerinden gitmesi konuyu dağıtıp yavaşlatıyor gibi.
Hayır yani kaybolan 302 mahkum var sonuncuya kadar bekleyemem ben olay çözülsün diye

aslında diğer criminal dizilerden pek farkı yok, onlarda da bi vaka oluyo, bölüm sonunda vaka çözülüyo, suçlu ya öldürülüyo ya yakalanıyo falan..
bunun esprisi geçmişe gidip gelmesi olsa gerek

muhtemeldir canım olabilir yani, önce bi merakı arttıralım sonra çözeriz diyolar ama sonra kendileride çözemiyolar

Sonunda bunda da lost gibi bir delik çıkıp tıpayla kapatılmasın Ben başta çok beğenerek izliyordum ama sonradan çok sıkıcı gelmeye başladı. Her bölüm eski bir mahkumu anlatacaksa ooo yıllarca izle dur. Bilmiyorum ama çok devam etmeyecek ve sonu da iyi olmayacak gibi geliyor nedense:44:

iptal edilmiş zaten, herhalde yayıncıda sonunun bağlanamayacağını düşündü

Son düzenleme:
Ben uzun yıllardır kendime alcadraz kaçkını derim,nette kullanırım bu adı vs...
Kelebek adlı roman Henri Charriere nin gerçek hayat hikayesinden kaleme aldığı.
Sonra bu kaçışın filmi çekilmiştir.
Dizi başladığında heyecanlamıştım çok ama her karaktere ayrı bölüm hikayeyi sıradanlaştırdı,izlenmez derken.
Dizinin akıbeti belli...

evet diziyi mistik bi hale sokacaz derken çok dolandırdırlar derken hep aynı traş sonra iptal oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…