Alçı çıkınca burun kalkıklığı

Benim bir ayda ancak indi . Bandaj çıktığı gün en kalkık haliydi artık bandajla zaptedilmedği için iyice coştu..Şimdi daha rahatladı .Hala burnumun ucu sert ama eskisi kadar kalkık değil
Sizin bandajınız ne zaman çıkarıldı ?

Bugün çıkarıldı uyku falan uyuyamaz hale geldim aynada kendimi tanıyamıyorum çok psikolojim bozuldu

Lütfen kendinizi üzmeyin..Elimizi kesince bile iyileşmesi iki haftayı buluyor .Kemik iyileşmesi elbet daha uzun sürecek.
Albümüme bakabilmeniz için sizi izlemeye aldım .

Son düzenleme:
Teşekkür ederim baktım albümünüze çok güzel olmuş sizin ki ama benim burnum yüzüme çok kısa kaldı ben sadece doğal olsun dedim eski burnum düşük ve kemerliydi ama bu burnum çok kısa kaldı çok şiş domuz burnu gibi görünüyor çok psikolojim bozuldu

Bugün çıkarıldı uyku falan uyuyamaz hale geldim aynada kendimi tanıyamıyorum çok psikolojim bozuldu
canım forumda senin gibi şikayet edenler 2-3 hafta sonra hep memnun olduğunu yazmış. psikolojini bozma sakın ya o kalkıklık inecek hem dudak üstü azcık şiştir o da kötü gösteriyor.tut ki burnun alerji oldu şişti öyle düşün düzelecek korkma :)

İnsallah geçer devamlı ağlıyorum. Çevrem de ki herkes şiş olduğunu söylüyor evet şiş bende farkındayım ama burnum çok küçük kalmış yüzüm kocaman çok korkuyorum.

İnsallah geçer devamlı ağlıyorum. Çevrem de ki herkes şiş olduğunu söylüyor evet şiş bende farkındayım ama burnum çok küçük kalmış yüzüm kocaman çok korkuyorum.
ilk bir ay gülümseyemiyordum ben gerçekten sabırlı ol arkadaşıma foto attığımda yüzün niye hala şiş botoxlu gibi demişti ama bana yüzümde şişlikler inmiş gitmiş gibi geliyodu. burun hep alçıdan çıktığında normalden fazla kalkıktır benimde öyleydi doktorum inmez pek alışmaya çalış dedi ama normal bi düzeye indi valla bekle bi yüzün bi kendine gelsin burnun yüz kasların toparlansın 1-2 ay sonrada böyle mutsuzsan çaresi var canım ölüm değil ya sonu ama ben gerçekten memnun olacağını düşünüyorum dediklerin hep herkesin ilk sıkıldığı noktalar

burnum çok küçük kalmış yüzüm kocaman demişsin ama yüzünün de çok şiştiğini atlıyorsun, yüz de çok fazla şişiyor emin ol şişlikler geçtiğinde orantılı olacaktır. geçmiş olsun

İnsallah bir an önce iner bende biliyorum şiş farkındayım davul gibi zaten burnum ama insan kendini öyle görünce çok kötü oluyor. Allah kimseye böyle bir durum yasatmasın.

İçimi rahatlatıyor böyle mesajlar gerçekten. Allah razı olsun bugün en üst kısmı akşam saatlerinde incelediğini farkettim fotoğraflıyorum her gün. Aynaya bakınca da hemen farkettim umarım bir an önce iner tek dileğim bu. Normal burun seviyesinde insin benim için yeterli zaten. Artık beklicem insallah buraya diğer arkadaşlar gibi yazacağım günler gelir.

canım benim geçmiş olsun,eski uzun ince burnum şimdi hemm yandan aşırı şiş hem de ucu fazla kalkık duruyo ben de 12. gündeyim,ucu insin diye sabırsızlıkla bekliyorum ben de tanıyamıyorum kendimi çünkü,1,5 cm kadar en az kalkık duruyo şu anda ki bu minik rakam yüzü inanılmaz değiştiriyo,herkes inecek dediğine göre iniyodur rino olup da burnu havada kalan pek yok özellikle istemedikçe hatta düşmüş bir çoğununki eski haline yakın olacak kadar,sabır çooook zor ama sabır :

Merhabalar arkadaşlar buraya yazdım korktum çünkü ilk zamanlar ama suan yavaş yavaş burnum iniyor. Sigara kullanan biriydim sigara hala içmiyorum tutuyorum kendimi hızlı iyileşebilmek adına. Suan durumum bu şekilde şiş hala ama ilk alçı çıktığı ana göre çok çok iyi durumu. Yorumlarınızı bekliyorum

23 Mayıs'ta ameliyat oldum 1 ay olmadı henüz ve bol su ve günde bir iki maden suyu içiyorum.

1 yazdığım alçı çıktığı günün sonraki günü çok şiş davul gibi farkedersiniz yüzüm de çok şiş 2. Yazdığım foto bir kaç gün sonra son yazdığım da yine bugün ki fotoğrafım. Ben her zaman fotoğraflarımı atacağım çünkü bana yardımcı olan çok insan oldu burdan bende insallah birilerine yardımcı olabilirim. Suan burnum çok iyi durumda değil ama ilk alçı çıktığında ki gibi korkunc da değil.

Eklentiler

• IMG_4818.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 406
benim de 34. günüm ilk gün cok kalkıktı simdi cok indi. Daha insin istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…