alçı çıktıktan sonraki bantlar

ena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
146
2
118
Manisa
merhabalar. alçı çıktıktan sonra doktorun buruna yapıştırdığı bantlar kaç gün yüzde kalmalı. tatildeyim ve cildim yağlandıkça bantlar gevşedi iyice. çok önemli değilse çıkarmak istiyorum. yarın 5 gün olmuş olacak bant takılalı. burnum sarkar diye korkuyorum :( yardımlarınızı bekliyorum..

doktorun sana ne zaman çıkarman gerektiğini söylemedimi..Benim alçım 1 hafta kaldı sonra o bantlardan yapıştırdı 2 gün sonra banyo yaparken çıkarırsın dedi bende öyle yaptım seninki 5 gün olmuş hala burnunda öylemi..

merhabalar. alçı çıktıktan sonra doktorun buruna yapıştırdığı bantlar kaç gün yüzde kalmalı. tatildeyim ve cildim yağlandıkça bantlar gevşedi iyice. çok önemli değilse çıkarmak istiyorum. yarın 5 gün olmuş olacak bant takılalı. burnum sarkar diye korkuyorum :( yardımlarınızı bekliyorum..

bir hafta kalıyor.burunda kendin çıkarma doktor çıkarsın..ya burdakı yazılanlara hıc bakmayın herkez ayrı teraneden.doktoron ne dıyosa o :

Bence çıkarma. Benim alçım da bantlar 7 şer gün kaldı.
Bantı doktor 5. gün yeniledi tıpkı senin gibi çok yağlı cildim var zaten o yüzden çağırmıştım yenilemek için dedi. 2 gün de öyle kaldı ve az önce duşta çıkardım. Gerçi senin doktoruna görünme şansım yokmuş ama bekle yine de..

Back
X