Alçı Sonrasi

bende sırt üstü yatıyorum 20 gndür korkumdan,ama sırt üstü yattıgımdan mı ne uyuyamaz oldum adam aakıllı bütün uyku düzenm bozuldu :( ama 1ay kadar daha böyle yatıcam zaten şişim bide iice yamuk yılık olmasın :D

Tipim biraz yamuk cikmis olabilir ama :D begendim gibi olmusmu kizlar bir hafta once sinir krizleri geciriyodum

Eklentiler

• IMG-20160707-WA0027.webp
    IMG-20160707-WA0027.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 100
  • IMAG0988.webp
    IMAG0988.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 113
ya kızlar bana doktor ilk gün hastaneden çıkarken sadece yüz üstü yatma dedi.hep yan yatıyorum.bişey olmaz inşallah.
Benimde sola yatmaktan sola kaydi iste odem canim .... sol sis kaldo simdi orayi ondirmeye calisiyor doktorumda o kadar iyi niyetli ki ben demesem anlamadi yani korktu neden sis die ben dedim artik hep sola yatiyorum ....odem oraya toplandi ....

Seninde önceki burnunla cok mu fark var arasında? Benim 1 ay oldu hala kendim gibi hissetmiyorum :) önden Nasıl?

Eskiden böyleydi şimdi böyle oldu ilk gün ya alışırım yavaş yavaş herhalde ya

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 96
  • image.webp
    image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 98
  • image.webp
    image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 100
Eskiden böyleydi şimdi böyle oldu ilk gün ya alışırım yavaş yavaş herhalde ya
Eski burnunuz benimkini andırıyor zor olan şey sivri bir burundan düz burun olunca degişiyor sima değişikliği ugruyor sizin burnunuz güzel olmuş ama benimki çok kötü oldu sizde burun delikleri daraltıldımı benimkini daraltığı için asimetrisi bozuldu bende foto koymayı çok isterdim o kadar özeniyorumki

Eski burnunuz benimkini andırıyor zor olan şey sivri bir burundan düz burun olunca degişiyor sima değişikliği ugruyor sizin burnunuz güzel olmuş ama benimki çok kötü oldu sizde burun delikleri daraltıldımı benimkini daraltığı için asimetrisi bozuldu bende foto koymayı çok isterdim o kadar özeniyorumki
Benim daraltılmadı ama asimetri bende de var

Benim daraltıldı mı bilmiyorum burun deliklerimde pek sorun yoktu şu anda da aynı gözüküyorlar bilemedim. Evet baya değişik geldi bana burnum alışırım yakında sanırım

Benim daraltıldı mı bilmiyorum burun deliklerimde pek sorun yoktu şu anda da aynı gözüküyorlar bilemedim. Evet baya değişik geldi bana burnum alışırım yakında sanırım
Benimkine benziyorda o yüzden sordum eski hali benim dr daraltmış benim böyle bir talebim olmadığı halde en çokda ona kızıyorum nefes sorunu yaşıyorum bu yüzden

Back
X