Alçı ve dikiş aldıranlar

polyanna1993

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
160
1
46
Kocaeli
Arkadaşlar burunda ki dikişleri aldırmak ortalama ne kadar zaman alıyo bi bilginiz varmı doktor bana yarım saatte alınır dedi ama çok uzun bi süre değilmi yarım saatte bademcik ameliyatı yapıyo adamlar bi alçı ve dikiş için çok uzun değil mi ya yarım saat

ben bıugün randevumu aldım haftaya salı ameliyatım var fakat doktoruma eriyen dikiş atmasını isteyeceğim gidip aldırmak yerine kendi kendine kaynaması bence çok doğal ve hoş

ben bıugün randevumu aldım haftaya salı ameliyatım var fakat doktoruma eriyen dikiş atmasını isteyeceğim gidip aldırmak yerine kendi kendine kaynaması bence çok doğal ve hoş

Bencede en iyisi benimde burnumun içinde kidikişler kendiliinden eriyenlerdenmiş ama burun ucuma niye öyle dikiş attı bilmiyorum bu arada şimdiden geçmiş olsun gelişmeleri yazarsın =)

Eğer mümkün olsaydı burun ucuna da eriyen dikiş atarlardı arkadaşlar böyle bişey mümkün olmamakta malesef burun ucundaki kas dokusunu da tutuyor eriyen dikiş olursa kaymalar meydana gelebilir :)
benim 5 dikişimi 10 dk da aldı ama yok böyle bi acı ya..
ameliyatımdan sonra gram ağrı hissetmedim ama dikişler mahfetti beni ağladım resmen:)

Demekki bi bildigi varmış doktorun benimde 5 dikişti benim 1tane dikiş vardı kiii onu alırkenn öldüm öldüm dirildimm sonra içimden nedense ağlamak geldii hıçkıra hıçkıra dedim kendime manyakmısın kızım napıyosunn sen sahip çıktım kndime ağlamadımm =)))

bende ağlamıştım :)) baya ağlamıştım hemde
dikişlerimi alan doktorda gençti yanlış bişey mi söyledim neden ağlıyosun demişti
ayy demek yalnız değilmişim
sinirimiz bozuluyo herhalde o acıya katlanmak zorunda olmamıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…