Alçıdayken burun şişermi??

dripdrop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
16
0
36
Bursa
kızlar bana yardım edin nolur bilmiyorumkismile burnum şuan alçıda ve alçıdayken burun şişmez değilmi????
iki kaşımın ortasındaki kemik o kdr çirkin duruyoki burnum alnımdan inmiş gibimafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
şişlik değil dimi bu:gitme::gitme::gitme::gitme:
cevaplarınızı bekliyorum

Canım tabıkı sıslıktır kaş arası yapılan isleme gorede sısebılıyor.
Zamanla ınıcektır emın ol

kızlar bana yardım edin nolur bilmiyorumkismile burnum şuan alçıda ve alçıdayken burun şişmez değilmi????
iki kaşımın ortasındaki kemik o kdr çirkin duruyoki burnum alnımdan inmiş gibimafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
şişlik değil dimi bu:gitme::gitme::gitme::gitme:
cevaplarınızı bekliyorum

ben de ameliyat olalı 1 hafta oldu cuma günü alçılarım alındı şimdi koruyucu bant taktılar alnına göz altlarına buzkoy serin yerde dur benim şişliklerim 3 günde bayağı indi benim revizyon oldu sormak istediğin şeyler olursa seveseve yardımcı olurum canımhihoyyyt

kızlar çok tşk ederim cvplarınız için. bugün2. günüm ve burun ameliyatı olan bi arkadaşım alçıdayken burun şişmez demişti:( bende iki gözümn ortasındaki kemiği öyle görünce panik yaptım:(
inşallah şişliktir :(

cnm alçıdanyken şişer alçı çıkınca şişerr ilk 3 ay kesin şişiyor sonra yavaş yavaşş oturmaya başlıyo şişler giido..biras sabretmek lasımmmm

ben de ameliyat olalı 1 hafta oldu cuma günü alçılarım alındı şimdi koruyucu bant taktılar alnına göz altlarına buzkoy serin yerde dur benim şişliklerim 3 günde bayağı indi benim revizyon oldu sormak istediğin şeyler olursa seveseve yardımcı olurum canımhihoyyyt

revizyon oldun demek geçmiş olsun kime oldun revizyonu ilk olduğun doktoramı burda o da bi ara çok tartışıldı aynı doktora revizyon olmak doğrumu yanlışmı diye umarım istediğin gibi olmuştur birde revizyonu ilk ameliyatından ne zaman sonra oldun ???

revizyon oldun demek geçmiş olsun kime oldun revizyonu ilk olduğun doktoramı burda o da bi ara çok tartışıldı aynı doktora revizyon olmak doğrumu yanlışmı diye umarım istediğin gibi olmuştur birde revizyonu ilk ameliyatından ne zaman sonra oldun ???

tşk.canım bende revizyon için farklı doktor araştırdım ama her doktor farklı bi şey söyledi.kaburgamdan kemik alıp burun yapmak isteyen oldu.doktoruma size güvenmiyorum dava açıcam hiç güzel olmadı nefes problemimde düzelmedi dedim o da bana hasekiden kbb dokt.osman karaaslanı getirip ameliyat masraflarını kendisi karşıladı.revizyonu aynı dokt.ücret almadan yapmak zorunda.osman beye ameli.için.500 tl ödedim busefer burnumu istediğim gibi oldu inşallah aynı sorunları bi daha olmaz.ameliyat için 1 yıl bekledik Şeniz

Back
X