alçılarim çıktı veeee

pembem123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
15
2
3
Bursa
Merhaba arkadaşlar benim bugün alçılarim çıktı ve şok oldum küçük geldi bana baya bi bir de burun ucu çok sivri ve kalkik duruyor eve geldigmden beri agliyorum.cok.kucuk diye buyur mu acaba ve ucu degisir mi lütfen biseyler soyleyn

benim bildiğim genelde şiş olur ve büyük durur zamanla oturur..eğer şimdiden öyle küçük ise şişler inince ne olacak

2014-11-06 19.01.10.webp 2014-11-06 18.59.55-1.webp

sevimli gibi görünüyor :KK54:daha güzel de olur inşallah tam iyileşince :)

çokmu yukarda sanki :KK47:
geçmiş olsun üzülme suan istemesende bişey yapamazsın ..

bence güzel görünüyor 1 ay sonra daha da güzel olur

gayet normal burnun odemdn şiş bıraydan ıtıbaren ınmeye baslıyo sen benım burnumu grsen korkardın ınıyo ve ucuda aynı kalmyor senelerce aynı burun snra dgsıyor cok normal bu skma canını ıner daha

gayet normal burnun odemdn şiş bıraydan ıtıbaren ınmeye baslıyo sen benım burnumu grsen korkardın ınıyo ve ucuda aynı kalmyor senelerce aynı burun snra dgsıyor cok normal bu skma canını ıner daha
Ben ucunun inmesini istiyorum.ama üst tarafı yani burnun daha fazla kuculmesinden korkuyorum su anda bile çok küçük geliyor bana :(

Burnun hiçte kotu değil canım. Sen eski haliyle kiyasliyorsun ondan boyle geldi sana.. Bi nda değişimi kabil etmek kolay değil.. Zamanla alisacaksin üzülme

Bence gayet normal ve guzel bir burun daha bunun duzeliceni oturucani dusunursek bosuna uzmusum kendimi diyeceksin bence canim hic uzme canini gayette hos olmus burnun

Bence küçük değil. Çenen geride olduğu için küçük olmak durumunda ki orantılı olsun. Gayet iyi, daha da oturur 1-2 ay içinde.

Yuzunuz odemlerden dolayi şiş oldugu icin burun gozunuze kucuk gorunuyor bence ve suan sekilsiz burnunuz. Sekil alip yuzunuz de incelip kuculunce guzel olacak bana gore gule gule kullanin hoş olmus.

Burnun küçük değil ama tam şişmemiş
Alçının çıkarıldığı gün banada bandaj yapılmıştı normaldi, ama ucu çok kalkık duruyordu.
Ertesi gün bandajı bir çıkardım kocaman oldu burnum:KK53:
Ucuda zamanla indi :KK66:

Back
X